Reklam
Reklam

Başkan Köse, Eskişehir’de Kadın Eliyle Değişen Kentleri Anlatacak

BAS2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
11 Mart, 2025 12:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Eskişehir’de düzenlenecek Kentlere Dokunan Kadınlar programında, hayata geçirdiği sosyal belediyecilik projeleriyle bir kentin nasıl dönüştürülebileceğini anlatacak.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, Odunpazarı Belediyesi öncülüğünde, Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen etkinlik, 15 Mart 2025’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Başkan Köse, Safranbolu’nun ilk kadın belediye başkanı olarak 2019’da göreve başlamış ve 2024’te rekor bir oyla ikinci kez seçilmişti. Görev süresi boyunca sosyal belediyecilik projelerini hayata geçirerek Safranbolu’yu örnek bir kent haline getiren Başkan Köse tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

Etkinlikte Köse’nin yanı sıra, TBMM Başkanlık Divan Üyesi ve CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez ile Muğla Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal da konuşmacı olarak yer alacak. Türkiye’nin dört bir yanında kentlerin sosyal ve ekonomik yaşamına dokunan kadın liderlerin buluşacağı program, yerel yönetimlerde kadınların dönüştürücü gücünü bir kez daha gözler önüne serecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin