Başkan Köse, Eskişehir’de Kadın Eliyle Değişen Kentleri Anlatacak - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
BAS2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
11 Mart, 2025 12:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse, Eskişehir’de Kadın Eliyle Değişen Kentleri Anlatacak

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Eskişehir’de düzenlenecek Kentlere Dokunan Kadınlar programında, hayata geçirdiği sosyal belediyecilik projeleriyle bir kentin nasıl dönüştürülebileceğini anlatacak.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, Odunpazarı Belediyesi öncülüğünde, Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen etkinlik, 15 Mart 2025’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Başkan Köse, Safranbolu’nun ilk kadın belediye başkanı olarak 2019’da göreve başlamış ve 2024’te rekor bir oyla ikinci kez seçilmişti. Görev süresi boyunca sosyal belediyecilik projelerini hayata geçirerek Safranbolu’yu örnek bir kent haline getiren Başkan Köse tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

Etkinlikte Köse’nin yanı sıra, TBMM Başkanlık Divan Üyesi ve CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez ile Muğla Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal da konuşmacı olarak yer alacak. Türkiye’nin dört bir yanında kentlerin sosyal ve ekonomik yaşamına dokunan kadın liderlerin buluşacağı program, yerel yönetimlerde kadınların dönüştürücü gücünü bir kez daha gözler önüne serecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yunus emre cift basimiz dik bir sekilde avrupaya veda ediyoruz fesZ4Kgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yunus Emre Çift: “Başımız dik bir şekilde Avrupa’ya veda ediyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un defans oyuncusu Yunus Emre Çift, Rayo Vallecano’ya karşı kazanmalarına rağmen elendikleri Avrupa kuparına başları dik bir şekilde veda ettiklerini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda İspanyol ekibi Rayo Vallecano’yu 1-0 yenen Samsunspor’da maç sonu açıklamalarda bulunan Yunus Emre Çift, “İlk maçı 3-1 kaybetmiştik. İspanya’ya sonuna kadar inanarak gelmiştik. Hocamız bize yapmamız gerekenleri çok iyi çalıştırdı. Planımız da işledi. Gönül isterdi ki bu turu geçelim ama buradan başımız dik bir şekilde ayrılıyoruz. Samsun’un bir evladı olarak takımımla gurur duyuyorum. Elimizden geleni yaptık. Turu geçip, Türkiye’yi temsil etmeye devam etmek isterdik ama buraya kadarmış” dedi.

Avrupa kupalarına katılımın bir alışkanlık haline gelmesi gerektiğine de vurgu yapan Çift, “Bizim için Avrupa’da mücadele etmek gurur verici bir süreç. Uzun yıllar sonra tekrar Avrupa’da yer aldık. Samsun halkını ve Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü Avrupa’da tecrübeli bir takım değiliz. Buna rağmen tüm turnuva boyunca iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Umarım, bu durum Samsunspor’da bir alışkanlık haline gelir. Bunun için de takım olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin