Reklam
Reklam
66e7e91ddfe00 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Eylül, 2024 11:15 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse Bulduğu Cüzdanı Sahibine Veren İşçiyi Ödüllendirdi

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, temizlik işçisi Kudret Bozkurt’a teşekkür belgesi verdi.  Bozkurt, geçtiğimiz hafta rutin işlerini yürütürken bulduğu bir cüzdanı sahibine teslim etmişti. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Bozkurt’a onurlu davranışından ötürü teşekkür belgesi takdim etti.

Sadri Artunç caddesinde gerçekleşen olayda  Kudret Bozkurt, belediyenin temizlik işlerini yürütürken, yolda unutulmuş bir cüzdan buldu. İçinde kişisel belgeler ve para bulunan cüzdan Bozkurt tarafından halk masasına teslim edildi. Halk masası personelleri tarafından ulaşılan cüzdan sahibi öğretmen Musa Alpboğa ise yaşadığı mutluluğu Bozkurt ve halk masası personelleri ile paylaştı. Cüzdanın içerisinden manevi değerinden daha çok eşi ve çocuklarının bir kopyası daha olmayan fotoğraflarının bulunduğunu aktaran Alpboğa erdemli davranışından ötürü temizlik işçisi Bozkurt’a teşekkür etti.

Başkan Elif Köse, bu  olayın ardından Kudret Bozkurt ve cüzdanı birlikte teslim ettiği mesai arkadaşı Murat Güllüoğlu’nu makamında kabul etti. Başkan Köse, “Kudret Bozkurt’un göstermiş olduğu bu dikkatli ve dürüst davranış, Safranbolu’nun değerlerini yüceltmekte ve toplumsal sorumluluk bilincini artırmaktadır. Bu tür davranışların, toplumumuzda olumlu bir etki yarattığını ve diğer vatandaşlara örnek teşkil ettiğini düşünüyoruz. Kudret Bozkurt, bu tutumuyla hepimize örnek oldu. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte universite ogrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladilar 3JrmckTt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar

Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.

Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin