Reklam
Reklam
66e7e91ddfe00 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Eylül, 2024 11:15 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse Bulduğu Cüzdanı Sahibine Veren İşçiyi Ödüllendirdi

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, temizlik işçisi Kudret Bozkurt’a teşekkür belgesi verdi.  Bozkurt, geçtiğimiz hafta rutin işlerini yürütürken bulduğu bir cüzdanı sahibine teslim etmişti. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Bozkurt’a onurlu davranışından ötürü teşekkür belgesi takdim etti.

Sadri Artunç caddesinde gerçekleşen olayda  Kudret Bozkurt, belediyenin temizlik işlerini yürütürken, yolda unutulmuş bir cüzdan buldu. İçinde kişisel belgeler ve para bulunan cüzdan Bozkurt tarafından halk masasına teslim edildi. Halk masası personelleri tarafından ulaşılan cüzdan sahibi öğretmen Musa Alpboğa ise yaşadığı mutluluğu Bozkurt ve halk masası personelleri ile paylaştı. Cüzdanın içerisinden manevi değerinden daha çok eşi ve çocuklarının bir kopyası daha olmayan fotoğraflarının bulunduğunu aktaran Alpboğa erdemli davranışından ötürü temizlik işçisi Bozkurt’a teşekkür etti.

Başkan Elif Köse, bu  olayın ardından Kudret Bozkurt ve cüzdanı birlikte teslim ettiği mesai arkadaşı Murat Güllüoğlu’nu makamında kabul etti. Başkan Köse, “Kudret Bozkurt’un göstermiş olduğu bu dikkatli ve dürüst davranış, Safranbolu’nun değerlerini yüceltmekte ve toplumsal sorumluluk bilincini artırmaktadır. Bu tür davranışların, toplumumuzda olumlu bir etki yarattığını ve diğer vatandaşlara örnek teşkil ettiğini düşünüyoruz. Kudret Bozkurt, bu tutumuyla hepimize örnek oldu. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin