Karabük Postası tarafından
27 Ekim, 2021 11:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Köse BoosLife’a Kapak OldU

Türkiye ve Dünya’da sektöründe lider olanların, her sektörden bilgi edinebileceği yazı, röportaj ve başarı hikayelerini baz alarak yeniden yorumlayabildikleri İş Dünyası ve Lüks Yaşam Dergisi BossLife, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi kapak yaptı. Türkiye’nin en önemli organizasyonlarında 5 yılda 7 ödül alan derginin Başkan Köse ile yaptığı röportajda Başkanlık öncesi ve sonrası, mimarlık dönemi, Safranbolu’da ilk kadın Belediye Başkanı olmanın nasıl bir duygu olduğu, gerçekleştirdiği çalışmaları, hedefleri, özel hayatı, gençlere tavsiyeleri gibi sorular yöneltildi. Projeleri, ileriye yönelik planları ve düşünceleri ile dikkatleri üzerine çeken Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, daha önce de çok sayıda ulusal gazete, dergi ve televizyonun konuğu oldu.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’nun yüksekleri beyaz örtüyle kaplandı

Bolu’nun 2 bin 200 rakımlı turizm merkezi Kartalkaya’da 2 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı, bölgeyi beyaza bürüdü.
Kent merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Cumartesi günü başlayan kar yağışı, bugün tesirini yitirdi. Yer yer 5 santimetreyi aşan kar kalınlığıyla birlikte bölgedeki ağaçlar ve pistler beyaz örtüyle kaplandı. Meteoroloji bilgilerine nazaran, kar yağışının aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin