blank
Berkay Doğan tarafından
09 Nisan, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş’tan Sosyal Projeler İçin Bakanlık Ziyareti

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karataş, Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yenice'nin sosyal yapısını güçlendirmeye yönelik projeler ve özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destek planları masaya yatırıldı.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Karataş, "Karabük Milletvekilimizsayın  Durmuş Ali Keskinkılıç ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız sayın  Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ettik. Yenice’mizin sosyal yapısını güçlendirecek, özellikle ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olacak projeleri istişare ettik. Her ziyaret bir adım, her adım bir hedef içindir. Görüşmelerimiz son derece verimli geçti. İnşallah zamanı geldiğinde Yenice’miz için güzel gelişmelere hep birlikte şahit olacağız" ifadelerini kullandı. Ziyaretin, ilçeye yönelik sosyal hizmet yatırımlarında önemli bir başlangıç olacağı vurgulanırken, Başkan Karataş, Yenice’nin her alanda kalkınması için temaslarını sürdüreceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2025 08:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama aracın çarpma anı kamerada

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama araç çarptı. Kaza anı ise bir işyerine ilişkin güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye nazaran kaza Karadeniz Ereğli - Gülüç mevki Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Olay anı, bölgede bulunan güvenlik kameralarına da yansıdı. İmgelere nazaran evvel yolun kenarına gelen Salih G., bir mühlet sonra yolun karşısına geçmek istedi. Fakat aracın geldiğini fark etmeyen yaşlı adam, çarpmanın tesiriyle savruldu.
Kaza sonrası olay yerine çağrılan sıhhat takımları, yaralıyı özel bir hastaneye kaldırdı. Hastane yetkilileri, Salih G.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. Polis grupları ise plakası öğrenilemeyen ve kazaya karışan araç şoförünü tespit ederek olayla ilgili çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin