Başkan Karakaş Ankara’dan destek ve hibe aldı - Karabük Haber Postası
baskan karakas ankaradan destek ve hibe aldi pDp5rOXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ocak, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Karakaş Ankara’dan destek ve hibe aldı

Karabük’ün Yenice ilçesi Belediye Lideri Sertaş Karakaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzalanan protokol ile ilçeye spor tesisleri ve yeni çocuk oyun alanları için takviye ve hibe aldı.

Başkan Karakaş, gençlere spor yapabilme ve çocuklara oyun park alanları oluşturmak hedefiyle Spor Toto Teşkilatı ile imzalanan protokolün Yenice’ye güzel olmasını diledi.

10 milyon maliyetli spor aletleri ve çocuk parkları yenileme alanları sürecini başlattıklarını söz eden Karakaş, “Yenice Merkez ilçemiz sonları içerisinde bulunan spor aletleri ve yeni park alanları kazanım noktasında başlattığımız çalışmalar kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzaladığımız protokol kapsamında tamamı hibe olarak ilçemize kazandırmış olduğumuz 10 milyon TL maliyetli spor aletleri ve çocuk parkları yenileme alanları sürecini başlattık. İyi uğurlu olsun inşallah” dedi.

Şehre her alanda katkı sunmaya çalıştıklarını aktaran Karakaş, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımları kapsamında yapılacak olan tesislerimiz için Spor Toto Teşkilatı ile protokolü imzaladık. Yapılacak bu tesisler ile gençlerimizin, çocuklarımızın spor noktasında daha ilerilere gitmesini sağlayacağız. İlçemize yeni spor alanları kazandırmak ismine çalışmalarımız devam edecek. Spor aletleri ve çocuk parkları ilçemize kazandırılacak olmasında Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak başta olmak üzere Spor Toto Teşkilat Lideri Dr. Mehmet Ata Öztürk’e, Karabük milletvekillerimiz Cem Şahin’e, Ali Keskinkılıç’a, AK Parti Karabük Vilayet Liderimiz Ferhat Salt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin