Reklam
Reklam

Başkan İpek üyeleri tanıtıp çalışmalarını anlattı

baskan ipek uyeleri tanitip calismalarini anlatti rq77NQ7w jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği(KASİD) Başkanı Çetin İpek, basın mensupları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan İpek, 31 Mart seçimleri sonrası kazanan belediye başkanlarını ziyaret etmek amacıyla yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karabük’e geldiklerini belirtti.

KASİD’in kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi veren İpek “60 yakın üyemiz vardır. Üyelikle alakalı bir derdimiz yok. Tek derdimiz il dışında ticari faaliyetlerini sürdüren Karabüklülerle hareket etmek amacıyla kuruldu. Kurulduğumuz an itibariyle biz bize ticarete çok önem verdik. Ekonomik şartlar doğrultusunda il dışında bulunan iş insanları olarak var olmaya çalışacağız” dedi.

İpek, derneğin merkezinin İstanbul olmasına rağmen çalışmalarını Karabük’teymiş gibi sürdürdüklerini söyledi

“Doğduğumuz yer Karabük ve burası için dertlenen birileri var” diye İpek, “Karabük için katma değerli projelerim içinde yer almak istiyoruz. Var olan projelerde kasid olarak dahil olmak istiyoruz. Karabük’te aktif dernekcilik yapmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te asfalt sezonu başladı

karabukte asfalt sezonu basladi FMp8yrSf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi tarafından 2026 yılı asfalt sezonunun startı Ovacık ilçesinde düzenlenen programla verildi.

Ovacık’ta gerçekleştirilen asfalt serim programına Ovacık Kaymakamı Öznur Güler Kıyak, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programda, 2026 yılı asfalt sezonu kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verilirken, kırsal bölgelerde ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla sıcak asfalt çalışmalarının il genelinde aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Karabük İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yeni sezonda da vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmanın hedeflendiği ifade edilerek, belirlenen program doğrultusunda köy yollarında asfalt çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, asfalt sezonunun Karabük’e ve ilçelere hayırlı olması temennisinde bulunularak, sahada görev yapan personele kazasız ve sorunsuz bir çalışma dönemi dilendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin