Reklam
Reklam
baskan ipek uyeleri tanitip calismalarini anlatti rq77NQ7w jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Başkan İpek üyeleri tanıtıp çalışmalarını anlattı

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği(KASİD) Başkanı Çetin İpek, basın mensupları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan İpek, 31 Mart seçimleri sonrası kazanan belediye başkanlarını ziyaret etmek amacıyla yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karabük’e geldiklerini belirtti.

KASİD’in kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi veren İpek “60 yakın üyemiz vardır. Üyelikle alakalı bir derdimiz yok. Tek derdimiz il dışında ticari faaliyetlerini sürdüren Karabüklülerle hareket etmek amacıyla kuruldu. Kurulduğumuz an itibariyle biz bize ticarete çok önem verdik. Ekonomik şartlar doğrultusunda il dışında bulunan iş insanları olarak var olmaya çalışacağız” dedi.

İpek, derneğin merkezinin İstanbul olmasına rağmen çalışmalarını Karabük’teymiş gibi sürdürdüklerini söyledi

“Doğduğumuz yer Karabük ve burası için dertlenen birileri var” diye İpek, “Karabük için katma değerli projelerim içinde yer almak istiyoruz. Var olan projelerde kasid olarak dahil olmak istiyoruz. Karabük’te aktif dernekcilik yapmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel riski nedeniyle cedas koprusunun yikimina baslandi wpGpMdWV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel riski nedeniyle Çedaş Köprüsü’nün yıkımına başlandı

Tokat’ta son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riski oluşurken, şehir merkezinde bulunan Çedaş Köprüsü için yıkım çalışması başlatıldı.

Yeşilırmak’taki su seviyesinin kritik noktaya ulaşmasının ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, taşkın riski nedeniyle şehir merkezinde bulunan Çedaş Köprüsü’nün yıkılmasına karar verildi. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından köprü çevresinde trafik akışı kontrollü şekilde sağlanırken, vatandaşların çalışma alanına yaklaşmasına izin verilmedi. Belediye ekipleri, iş makineleriyle köprüde yıkım çalışmalarına başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin