Reklam
Reklam
baskan ipek uyeleri tanitip calismalarini anlatti rq77NQ7w jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Başkan İpek üyeleri tanıtıp çalışmalarını anlattı

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği(KASİD) Başkanı Çetin İpek, basın mensupları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan İpek, 31 Mart seçimleri sonrası kazanan belediye başkanlarını ziyaret etmek amacıyla yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karabük’e geldiklerini belirtti.

KASİD’in kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi veren İpek “60 yakın üyemiz vardır. Üyelikle alakalı bir derdimiz yok. Tek derdimiz il dışında ticari faaliyetlerini sürdüren Karabüklülerle hareket etmek amacıyla kuruldu. Kurulduğumuz an itibariyle biz bize ticarete çok önem verdik. Ekonomik şartlar doğrultusunda il dışında bulunan iş insanları olarak var olmaya çalışacağız” dedi.

İpek, derneğin merkezinin İstanbul olmasına rağmen çalışmalarını Karabük’teymiş gibi sürdürdüklerini söyledi

“Doğduğumuz yer Karabük ve burası için dertlenen birileri var” diye İpek, “Karabük için katma değerli projelerim içinde yer almak istiyoruz. Var olan projelerde kasid olarak dahil olmak istiyoruz. Karabük’te aktif dernekcilik yapmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
wq 2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Mayıs, 2026 12:34 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik ve Spor alanındaki çalışmalar değerlendirildi

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde bir araya gelerek gençlik ve spor alanında yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleştirilen toplantıda öğrenci yurtlarının mevcut durumu, spor tesislerinin geliştirilmesi, altyapı yatırımları ve kentte faaliyet gösteren spor kulüplerinin ihtiyaçları ele alındı. Karabük’te gençlerin sportif faaliyetlere daha aktif katılım sağlaması amacıyla yapılabilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca, gençlik ve spor yatırımlarının artırılması, mevcut tesislerin daha verimli kullanılması ve yeni dönem planlamaları kapsamında hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar da değerlendirildi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, gençlerin sosyal ve sportif alanlarda daha güçlü imkanlara kavuşması için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerken, İl Başkanı Ferhat Salt da Karabük’te sporun gelişimine katkı sağlayacak her çalışmanın destekçisi olacaklarını ifade etti.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ise kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, gençlere yönelik projelerin artarak devam edeceğini belirtti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin