Başkan Güler’i duygulandıran fotoğraf - Karabük Haber Postası
baskan guleri duygulandiran fotograf KjIhEGnu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Güler’i duygulandıran fotoğraf

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e katıldığı bir programda okul yönetimi tarafından hatıraların tazelendiği bir sürpriz yapıldı. Başkan Güler’e eğitim aldığı Ordu Lisesi’ndeki 1965-1966 dönemindeki arşivlerde yer alan okul fotoğrafı hediye edildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesi himayesinde Ordu Lisesi’nde gerçekleştirilen, Doç. Dr. Murat Özkan ve Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuz’un moderatörlüğünde Prof. Dr. Kemal Saylan’ın konuşmacı olarak yer aldığı “Tarihi ve Mimari Özellikleriyle Altınordu” konulu tarih söyleşisi programına katıldı.

Her fırsatta gençlerle bir arada olmaya özen gösteren Başkan Güler’e programda Ordu Lisesi idarecileri tarafından anlamlı bir hediye takdim edildi. Okul idaresi, Ordu Lisesi’nde eğitim alan Başkan Güler’e, 1965-1966 döneminde okul arşivinde yer alan fotoğrafını hediye etti. Fotoğraf Başkan Güler’i hem duygulandırdı hem de 59 yıl önceki hatıralarını hatırlattı.

“Çok duygulandım”

Fotoğrafın hem çok duygulandırdığını hem de geçmiş güzel günlerimi hatırlattığını ifade eden Başkan Günler, yaşadığı o anları sözlerle anlattı:

“Bu güzel programın sonunda, 1965-1966 döneminde okuduğum Ordu Lisesi’nin arşivinde bulunan gençlik fotoğrafım şahsıma hediye edildi. Bu anlamlı hediye beni hem çok duygulandırdı hem de geçmiş güzel günlerimi hatırlattı. Böyle ince bir düşünce için okul yönetimine ve emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte, geçmişten aldığımız ilhamla, şehrimizin tarihi ve kültürel mirasını koruma ve geliştirme yolunda kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Her bir katılımcımıza ve öğrencilerimize bu anlamlı gün için tekrar teşekkür ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin