blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Güler’i duygulandıran fotoğraf

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e katıldığı bir programda okul yönetimi tarafından hatıraların tazelendiği bir sürpriz yapıldı. Başkan Güler’e eğitim aldığı Ordu Lisesi’ndeki 1965-1966 dönemindeki arşivlerde yer alan okul fotoğrafı hediye edildi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesi himayesinde Ordu Lisesi’nde gerçekleştirilen, Doç. Dr. Murat Özkan ve Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuz’un moderatörlüğünde Prof. Dr. Kemal Saylan’ın konuşmacı olarak yer aldığı “Tarihi ve Mimari Özellikleriyle Altınordu” konulu tarih söyleşisi programına katıldı.
Her fırsatta gençlerle bir arada olmaya özen gösteren Başkan Güler’e programda Ordu Lisesi idarecileri tarafından anlamlı bir hediye takdim edildi. Okul idaresi, Ordu Lisesi’nde eğitim alan Başkan Güler’e, 1965-1966 döneminde okul arşivinde yer alan fotoğrafını hediye etti. Fotoğraf Başkan Güler’i hem duygulandırdı hem de 59 yıl önceki hatıralarını hatırlattı.

“Çok duygulandım”
Fotoğrafın hem çok duygulandırdığını hem de geçmiş güzel günlerimi hatırlattığını ifade eden Başkan Günler, yaşadığı o anları sözlerle anlattı:
“Bu güzel programın sonunda, 1965-1966 döneminde okuduğum Ordu Lisesi’nin arşivinde bulunan gençlik fotoğrafım şahsıma hediye edildi. Bu anlamlı hediye beni hem çok duygulandırdı hem de geçmiş güzel günlerimi hatırlattı. Böyle ince bir düşünce için okul yönetimine ve emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte, geçmişten aldığımız ilhamla, şehrimizin tarihi ve kültürel mirasını koruma ve geliştirme yolunda kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Her bir katılımcımıza ve öğrencilerimize bu anlamlı gün için tekrar teşekkür ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
12 Ocak, 2026 13:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yenice’de Heyelan Bölgesinde İnceleme

Yenice Kaymakamı Mert Çanga, ilçeye bağlı Çamlıköy Köyü’nde meydana gelen heyelan sonrası bölgede incelemelerde bulundu.

Heyelan alanına giden Kaymakam  Mert Çanga, İl Özel İdaresi ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde denetledi. Kaymakam Çanga'ya Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş da eşlik etti.

Sahadaki son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Çanga, alınan güvenlik tedbirlerini değerlendirdi. Heyelan nedeniyle oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirten Çanga, hızlı ve etkin müdahalede bulunan ekiplere teşekkür etti. Yetkililer, bölgede gerekli kontrollerin devam ettiğini ve vatandaşların can ve mal güvenliği için tüm önlemlerin alındığını ifade etti. Çalışmaların tamamlanmasının ardından heyelanın etkilerinin en kısa sürede giderileceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin