Safranbolu Belediyesi personeli, Başkan Elif Köse’ye sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte toplantıda olduğu sırada belediye personelinin sürpriz doğum günü kutlaması ile karşılaştı. Doğum günü şarkısı söyleyerek odaya giren personeller üzerinde Safranbolu Belediyesi yazılı pastayı Başkan Köse’ye takdim etti. Dilek tutarak mumları üfleyen Başkan Köse sürpriz doğum günü için herkese teşekkür ederek: ‘’2019 yılından beri bu çatı altında Safranbolu’ya omuz omuza, canla başla hizmet etmeye çalışıyoruz. Evet, bugün benim doğum günüm. Bugünü özelleştiren, her defasında yinelediğim ‘ailem’ dediğim mesai arkadaşlarım tarafından hatırlanmak oldu. Sizlere çok teşekkür ederim’’ dedi.
Pasta kesimini gerçekleştiren Başkan Köse, kutlama için teşekkürlerini iletti, personel de Köse’ye yeni yaşı için iyi dileklerde bulundu.(Haber Merkezi)


Başkan Elif Köse’ye sürpriz doğum günü kutlaması yaptı
İzinli Salep üreticilerine hasat denetimi
Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, il genelinde izinli salep üretimi yapan çiftçilere yönelik hasat kontrollerine başladı.
Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü İsmail Özarslan ile teknik ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, salep üretim alanlarında yerinde incelemeler yapıldı. İlgili mevzuat hükümleri doğrultusunda yürütülen kontrollerde hasat işlemlerinin teknik esaslara uygunluğu, bitki sağlığı durumu ve üreticilerin izin belgelerinde yer alan şartlara uyumları titizlikle incelendi.
Sahada yapılan denetimlerde elde edilen bulgular tutanak altına alınırken, üretimin sürdürülebilirliği ve doğal kaynakların korunmasına yönelik uygulamalar da değerlendirildi.
Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, doğal zenginliklerin korunmasına katkı sağlayan ve kurallara uygun üretim gerçekleştiren tüm çiftçilere teşekkür ederek, üreticilere bereketli ve bol kazançlı bir hasat sezonu diledi.

