Başkan Doğan: “Şimdi Samsun’umuzun yıldızını daha da parlatma zamanı” - Karabük Haber Postası
baskan dogan simdi samsunumuzun yildizini daha da parlatma zamani bxNvODkH jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Doğan: “Şimdi Samsun’umuzun yıldızını daha da parlatma zamanı”

SAMSUN (İHA) – Gayri resmi seçim sonuçlarına göre Samsun’un yeni Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan, “Şimdi Samsun’umuzun yıldızını daha da parlatma zamanı” dedi.

Henüz resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, oyların yüzde 42,17’sini alarak başkan seçildi. Başkan Doğan, kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, tüm Samsunluları yol arkadaşı olarak benimsediğini ifade etti.

Samsun’u daha da ileri taşımak için çaba sarf edeceklerinin altını çizen Halit Doğan, “Seçim bitti, Samsun tercihini büyük bir olgunlukla gösterdi. Şimdi rozetlerimizi çıkarıp aramızdaki ahengi arttırarak Milli Mücadele şehri Samsun’umuzun yıldızını daha da parlatma zamanı. Samsun’umuzun her bir ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte tüm Samsun yol arkadaşımızdır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada ekiplerin aradigi kadinin cenazesi sulama kanalinda bulundu XudxVbnC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da ekiplerin aradığı kadının cenazesi sulama kanalında bulundu

Amasya’da evinden çıkıp kayıplara karışan kadının cansız bedeni ekipler tarafından sulama kanalında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Amasya’nın Merzifon ilçesine bağlı Kayadüzü köyünde yaşayan evli ve 5 çocuk annesi Emine Aktürk’ün yakınları, sabah saatlerinden itibaren kendisini bulamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. AFAD, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri çevrede ve evin önünden geçen su kanalında inceleme başlattı. Kanalda yemenisine erişilen 60 yaşındaki kadının cenazesi, Amasya il merkezinden gelen dalgıçların yaptığı aramalar sonrası evinden 2 kilometre ötede Suluova ilçesine bağlı Kazanlı köyü yakınlarında suyun içinde bulundu. Kanaldan çıkartılarak ceset torbasına konulan cenaze inceleme yapılmak üzere hastane morguna götürüldü.

Şüpheli ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin