Reklam
Reklam
baskan dogan simdi samsunumuzun yildizini daha da parlatma zamani bxNvODkH jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Doğan: “Şimdi Samsun’umuzun yıldızını daha da parlatma zamanı”

SAMSUN (İHA) – Gayri resmi seçim sonuçlarına göre Samsun’un yeni Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan, “Şimdi Samsun’umuzun yıldızını daha da parlatma zamanı” dedi.

Henüz resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, oyların yüzde 42,17’sini alarak başkan seçildi. Başkan Doğan, kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, tüm Samsunluları yol arkadaşı olarak benimsediğini ifade etti.

Samsun’u daha da ileri taşımak için çaba sarf edeceklerinin altını çizen Halit Doğan, “Seçim bitti, Samsun tercihini büyük bir olgunlukla gösterdi. Şimdi rozetlerimizi çıkarıp aramızdaki ahengi arttırarak Milli Mücadele şehri Samsun’umuzun yıldızını daha da parlatma zamanı. Samsun’umuzun her bir ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte tüm Samsun yol arkadaşımızdır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 20
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 09:58 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te sağanak ve dolu su taşkınlarına neden oldu

Karabük’te etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle bazı bölgelerde sel ve su taşkınları meydana geldi. Yıkılan yaya köprüsü nedeniyle mahsur kalan 3 vatandaş ekipler tarafından kurtarıldı.

Eskipazar ilçesine bağlı Köyceğiz köyünde sel sonucu yıkılan yaya köprüsü nedeniyle mahsur kalan 3 vatandaş, İl Özel İdaresi ekiplerinin iş makinesi yardımıyla kurtarıldı. Tamışlar Köyü Aşağı Emiroğlu Mahallesi’nde ise yükselen sel sularının tıkadığı menfez nedeniyle köy yolunun yaklaşık 50 metrelik bölümü çöktü. Zarar gören menfez nedeniyle yol ulaşıma kapandı. Ekipler tarafından yolun giriş ve çıkış noktalarında emniyet şeridi çekilerek güvenlik önlemi alındı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ile İl Genel Meclis üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

Öte yandan merkeze bağlı Kamış köyü ile Yenice ilçesinde etkili olan dolu yağışının ardından doğa beyaza büründü. Dolu nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin