Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Mart, 2017 13:09 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Dinç yabancılara Çankırı’yı anlattı

ÇANKIRI Belediye Başkanı İrfan Dinç, proje çalışmaları için şehre gelen Slovakya, Romanya ve Bulgaristan temsilcilerinden oluşan 20 kişilik heyete Çankırı’yı anlattı. Erasmus+ Programı 2016 teklif çağrısı Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen ve Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör olduğu “Developing the Capacity of Pre-School Education (Okul Öncesi Eğitim Kapasitesinin Geliştirilmesi)” projesi için Çankırı’ya gelen yabancı ortaklar, Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesi ile Dr. Kamil Rıfkı Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi’ni gezdi. Medresede Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Perihan Dinç tarafından ağırlanan misafirlere Çankırı tarihi ve kültürü hakkında bilgi verildi. Konuklara ıhlamur ve gözleme ikramı yapılıp ney dinletisi gerçekleştirildi. Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesi’nin tarihi odalarını gezen katılımcılar, Çankırı kültürüne hayran kaldı. Başkan Dinç, “Çankırı’yı tanımak Anadolu’yu tanımaktır. Şehrimizde bir tarih gizli. Bu saklı hazineleri gün yüzüne çıkarmak ve nesilden nesile yaşatmak için büyük çaba gösteriyoruz” dedi. Slovakya, Romanya ve Bulgaristan’dan gelen konuklar arasından ülkeleri adına konuşan temsilciler, tarihi ve kültürel değerlere gösterdiği saygıdan ve verdiği emekten dolayı Dinç’i tebrik etti. Yabancı konuklar, ülkelerine döndüklerinde anlatıp göstermek üzere tarihi mekanları bol bol görüntüledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin