Reklam
Reklam

Başkan Çetinkaya’dan Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret

676be8a573253
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Aralık, 2024 14:13 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek, özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim faaliyetleri ve okulun ihtiyaçları hakkında bilgi alan Başkan Çetinkaya, özel bireylerin eğitimine her zaman destek vereceklerini vurguladı.

Ziyaret sırasında öğrencilerin eğitim ortamını yerinde inceleyen Başkan Çetinkaya, onların mutluluğunu ve başarılarını yakından gözlemdi. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya “Bu okul, Karabük Belediyesi olarak eğitime ve özel bireylere verdiğimiz önemin bir yansımasıdır. Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Onların mutluluğu bizim en büyük sorumluluğumuzdur’’ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yağmur suyu borusuna sıkışan yavru kedi uzun uğraşlar sonrasında kurtarıldı

yagmur suyu borusuna sikisan yavru kedi uzun ugraslar sonrasinda kurtarildi QrgD5hmd
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir binanın yağmur suyu tahliye borusuna sıkışan yavru kedi, iki arkadaşın müdahalesiyle kurtarıldı.

İlçede yaşayan Abdullah Zehiroğlu, sabah saatlerinde markete girmek üzereyken bir binanın yağmur suyu tahliye borusundan gelen sesi fark etti. Boruyu kontrol eden Zehiroğlu, yavru bir kedinin içeride sıkıştığını gördü.

Kediyi bulunduğu yerden çıkaramayan Zehiroğlu, arkadaşı Enes Kasap’tan yardım istedi. Olay yerine gelen Kasap ile birlikte boruyu yerinden söken iki arkadaş, yavru kediyi kurtarmak için çalışma başlattı.

Boruyu dikkatlice bulunduğu yerden çıkaran Zehiroğlu ve Kasap, yankeski yardımıyla plastik boruyu keserek yavru kediyi sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık kontrolü için veterinere götürülen yavru kedinin tedavisine başlanırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen kurtarma anları, sosyal medyada paylaşılmasının ardından kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Abdullah Zehiroğlu, kurtardıklarını kedinin durumunun iyi olduğunu belirterek “Markete giderken gözüme siyah bir şey takıldı. İlk önce ne olduğunu anlayamadım. Yanına yaklaştığımda bir kedinin olduğunu ve nefes aldığını fark ettim. Hemen arkadaşımı arayıp onu kurtarmamız gerektiğini söyledim. Sonrasında kediyi kurtardık. İşe geç kalmıştım. Patronuma durumu izah ettiğimde anlayışla karşıladı. Enes Kasap isimli arkadaşıma da teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü o hak ediyor. Kediyi kurtardıktan sonra veterinere gittik. Orada tedavisi yapıldı. Şuanda durumu iyi” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin