Reklam
Reklam

Başkan Çetinkaya’dan Kadın ve Gençlik Kollarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
29 Ocak, 2025 21:32 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nı, belediye meclis üyeleriyle birlikte ziyaret ederek yeni seçilen başkan ve yönetimlerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi sonucunda yeniden İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Hülya Uluçay ve yönetimini tebrik etti. Kadınların siyasetteki ve toplumdaki güçlü rolüne dikkat çeken Çetinkaya, Türkiye Yüzyılı vizyonunda kadınların öncülüğünde büyük başarılara imza atılacağını belirtti.

Ziyaretin ardından, AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi ile İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Mehmet Safa Öz ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Çetinkaya, gençlerin AK Parti teşkilatlarının lokomotif gücü olduğuna vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmada gençlerin kararlılığı ve enerjisinin büyük önemi olduğunu ifade etti.

Ziyaretlerde, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Başkan Çetinkaya, kadın ve gençlik kollarının Karabük’ün kalkınmasına ve AK Parti’nin vizyonuna katkı sunmaya devam edeceğine inandığını dile getirdi.

Misafirperverlikleri için Hülya Uluçay ve Mehmet Safa Öz başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başkan Çetinkaya, Karabük için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

679a6ad02dc0f
679a6ad028f4f
Bizi sosyal medyadan takip edin

Şarampole yuvarlanan araçta bulunan şahıs hayatını kaybetti

sarampole yuvarlanan aracta bulunan sahis hayatini kaybetti LJMlvSFC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Ordu’nun İkizce ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uslucan’ın içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Yusuf Uslucan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yusuf Uslucan hayatını kaybetti. Uslucan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin