Reklam
Reklam
66d9d0c1940f0
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
05 Eylül, 2024 18:46 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya’dan Ankara Caddesi Esnafına Ziyaret

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ankara Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek onların taleplerini ve önerilerini dinledi. Ziyarette, Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da yer aldı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Esnafımızın ve hemşehrilerimizin taleplerini dinlemek ve sorunlarını çözmek amacıyla bu tür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Şehrimizin kalkınması ve esnafımızın desteklenmesi için sürekli olarak sahada olacağız” dedi.

Çetinkaya, esnafımıza bol kazançlar ve bereketli günler dileyerek ziyaretlerini tamamladı.

66d9d1f2d8615 66d9d1fa1a314 66d9d20075aa3

Bizi sosyal medyadan takip edin
AW719503 01
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 11:56 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü hakem Belder, Süper Lig’de maç yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) açıkladığı 2026-2027 sezonu üst klasman hakemleri listesinde Karabüklü hakem Mustafa Hakan Belder de yer aldı.
TFF’nin açıkladığı ve Türkiye’nin 22 farklı ilinden 55 hakemin yer aldığı listede bulunan Belder, 2026-2027 sezonunda Süper Lig maçlarında görev yapacak.
Hakemlik kariyerine 2012 yılında başlayan Mustafa Hakan Belder, yaklaşık 9 yıldır klasman hakemi olarak görev yapıyor. Belder, bugüne kadar TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarında orta hakem, TFF 1. Lig karşılaşmalarında ise dördüncü hakem olarak görev aldı. Video Yardımcı Hakem (VAR) sertifikasına da sahip olan Belder, üst klasman müsabakalarında Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak da görev yaptı.
Üst klasman hakemleri listesine giren Belder, 2026-2027 sezonunda Süper Lig’de görev alarak Karabük‘ü hakemlik alanında temsil edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin