Başkan Çetinkaya'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı - Karabük Haber Postası
321
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2025 12:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çetinkaya yayımladığı mesajında, öğretmenlerin eğitim hayatındaki ve toplumsal gelişimdeki rolünün önemine dikkat çekti.

Başkan Çetinkaya 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili, “Geleceğimizin mimarı, yarınlarımızın güçlü Türkiye’sini inşa eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Çetinkaya’nın mesajında, “Öğretmenlik; bilgi aktarmanın ötesinde, bir nesle ahlakı, sabrı, sevgiyi ve ideal olmayı öğreten kutsal bir görevdir. Ülkemizin dört bir yanında büyük bir fedakârlık ve adanmışlıkla görev yapan tüm öğretmenlerimiz, milletimizin istikbali için en kıymetli emeği ortaya koymaktadır.
Eğitime her zaman öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.’ sözü, bu mesleğin toplumsal değerini en güçlü şekilde ifade etmektedir. Bu bilinçle, çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde gösterilen gayreti her zaman takdirle karşılıyoruz.
Görevi başında ülkemize hizmet ederken şehit olan öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize minnetlerimi sunuyorum. Emekli öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyor; görevine devam eden tüm öğretmenlerimize başarılarla dolu bir meslek hayatı temenni ediyorum.

Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadeleri yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin