Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, atıl duruma dönüşen Saat Kulesi mevkiindeki çalışmalarda sona yaklaşıldığını bildirdi.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, seçim döneminde verdiği sözleri tutmaya başladı. Göreve gelir gelmez Saat Kulesi mevkiindeki peyzaj ve temizlik sorununa yönelik verdiği talimatla ekipler çalışmalarında sona yaklaştı.
Çetinkaya, temuz ve yeşil bir Karabük için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirtti.


0
Başkan Çetinkaya Sözlerini Tutuyor
0
0
Zonguldak Maden Müzesi’nde “Kitre Bebek” sergisi açılıyor
Zonguldak Maden Müzesi, kültürel bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak. “Kitre Bebek Sergisi”, 18 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 14.00’te ziyaretçilerine kapılarını açacak.
Uluslararası Müzeler Günü kapsamında bu yıl belirlenen “Müzeler Bölünmüş Bir Dünyayı Birleştiriyor” teması çerçevesinde hazırlanan sergi, kültürel mirasa dikkat çekiyor.
Sergide, geleneksel kültürü yansıtan kitre bebekler sanatseverlerin beğenisine sunulacak. El emeği eserler, ziyaretçilere geçmişten günümüze uzanan kültürel bir yolculuk yaşatacak.
Zonguldak Maden Müzesi’nde açılacak serginin hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler tarafından ilgi görmesi bekleniyor.

