Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, atıl duruma dönüşen Saat Kulesi mevkiindeki çalışmalarda sona yaklaşıldığını bildirdi.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, seçim döneminde verdiği sözleri tutmaya başladı. Göreve gelir gelmez Saat Kulesi mevkiindeki peyzaj ve temizlik sorununa yönelik verdiği talimatla ekipler çalışmalarında sona yaklaştı.
Çetinkaya, temuz ve yeşil bir Karabük için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirtti.


Başkan Çetinkaya Sözlerini Tutuyor
Karabük’te 1010 nolu cadde bulvara dönüşüyor
Karabük Belediyesi tarafından 100. Yıl Mahallesi’nde yürütülen 1010 Nolu Cadde bulvar düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.
Mahallenin ulaşım ve yaşam kalitesini artırmasının planlandığı proje kapsamında cadde; yenilenen kaldırımları, düzenlenen yeşil alanları ve modern şehircilik anlayışına uygun görünümüyle yeniden şekillendiriliyor.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projenin mahalleye önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “100. Yıl Mahallemize yeni bir soluk getiriyoruz. 1010 Nolu Cadde bulvar çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Kaldırımları, yeşil alanları ve modern çehresiyle mahallemizi imar etmek için sahadayız” dedi.
Karabük Belediyesi ekipleri, bölgedeki çalışmaların planlanan program doğrultusunda devam ettiğini bildirirken, tamamlanmasının ardından 1010 Nolu Cadde’nin daha güvenli, estetik ve konforlu bir ulaşım aksı haline geleceği ifade edildi.

