Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
05 Mart, 2025 00:01 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya Ramazan Etkinliğinde Vatandaşlarla Buluştu

Karabük Belediyesi’nin düzenlediği “Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde” etkinliği, Atatürk Mahallesi’nde bu akşam büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mahalle sakinleriyle buluşarak Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte yaşadı.

Gecede, geleneksel Hacivat-Karagöz gölge oyunu, eğlenceli yarışmalar ve müzik dinletileri mahalle halkı tarafından büyük ilgiyle izlendi. Çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli anlar yaşarken, etkinlik alanında oluşturulan sıcak atmosferde herkes bir araya geldi.

Başkan Çetinkaya, vatandaşlarla sohbet ederek, Ramazan’ın toplumdaki birlikteliği güçlendiren ve insanların birbirine olan yakınlığını pekiştiren özel bir zaman olduğuna dikkat çekti.

Karabük Belediyesi, Ramazan boyunca mahallelerdeki etkinliklerle halkın birlik ve beraberliğini pekiştirmeyi sürdürecek. Bir sonraki etkinlik ise Ramazan’ın 5. günü saat 19.30’da Yeni Mahalle Çarşamba Pazarı’nda gerçekleştirilecek.

6
4 1
3 1
2 1
1 2
Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin