blank
Karabük Postası tarafından
20 Şubat, 2025 16:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Çetinkaya, MY Kolej Öğrencileriyle Buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, MY Kolej tarafından düzenlenen “Kariyer ve Gelişim Saati” programına konuk olarak öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim ve kariyer planlaması üzerine gerçekleştirilen programda Başkan Çetinkaya, yerel yönetimlerin işleyişi, belediyecilik hizmetleri ve Karabük’ün geleceği için planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Özellikle altyapı çalışmaları, sosyal yaşam alanlarının artırılması ve çevre düzenlemeleri konularında yürütülen projeleri anlatan Başkan Çetinkaya, şehrin her anlamda daha yaşanabilir hale getirilmesi için kararlı bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Program boyunca öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Çetinkaya, gençlerin beklenti ve önerilerini de dinledi. Gençlerin fikirlerinin şehir yönetimi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, onların katılımını teşvik edecek projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Eğitimin ve gençlerin geleceğe hazırlanmalarının önemine değinen Başkan Çetinkaya, Karabük’ün gelişim sürecinde gençlerle sürekli iletişim halinde olacaklarını dile getirdi.

Program sonunda My Kolej Genel Müdürü Rafet Çelen ve öğrenciler, katılımından dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da 3 lise öğrencisi denizde boğulma tehlikesi geçirdi

Ordu’da Mayıs Yedisi’nde serinlemek için denize giren 3 lise öğrencisi boğulma tehlikesi geçirdi.
Olay, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Zuver Kaya Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, Mayıs Yedisi münasebetiyle kumsala geldi. Bu esnada öğrencilerden Y.K., O.K.B. ve A.Ö. denize girdi. Arkadaşlarının suda çırpındığını fark eden öteki öğrenciler, 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı takımları, sıhhat, AFAD ve polis takımları sevk edildi. Takımların yaptıkları çalışmaların akabinde 3 öğrenci, makul aralıklar ile sudan çıkartıldı.
Öğrenciler, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Öte yandan Vali Muammer Erol ve Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Acar, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan ve Altınordu İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Onur Bekyürek da olay yerine gelerek bilgi aldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin