Reklam
Reklam
ES2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 14:38 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya Karabük Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Çetinkaya, incelemeler sırasında mahalle sakinleriyle birebir görüşerek talepleri dinledi.

Ziyaret çerçevesinde altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri, sosyal yaşam alanlarının geliştirilmesi ve ulaşım sorunlarına yönelik çözümler ele alındı. Belediye ekiplerinin bölgede sürdürdüğü hizmetler hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Çetinkaya, vatandaşların görüşlerini de dikkate alarak değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Çetinkaya, Karabük’te her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Çetinkaya, “Karabük Mahallemizde hem devam eden çalışmalarımızı inceledik hem de vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini yerinde dinledik. Bizler, şehrin makamından değil, sokağın nabzından yol alan bir anlayışla hareket ediyoruz. Her mahallemize eşit hizmet ulaştırmak, milletimizin taleplerine samimiyetle kulak vermek temel prensibimizdir. Çünkü biliyoruz ki bu şehirde atılan her adım, milletimizin duasıyla değer bulur.” dedi.

Katılımcı, çözüm odaklı ve gönül belediyeciliğini esas aldıklarını vurgulayan Çetinkaya, Karabük’ün dört bir yanında durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu adliyesinde hsk kararnamesi 7 isim gitti 4 isim geldi XceHuRTv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu adliyesinde HSK kararnamesi: 7 isim gitti, 4 isim geldi

HSK’nin 4 bin 967 hâkim ve savcıyı kapsayan 2026 Yılı Ana Kararnamesi’nde, Bolu Adliyesinden 7 yargı mensubu başka illere tayin edilirken kente 4 yeni isim atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Türkiye genelinde 4 bin 967 hakim ve savcının görev yerini değiştiren kararname kapsamında, Bolu Adliyesinde de önemli değişiklikler yaşandı. Kararname ile Bolu’da görev yapan 7 hakim ve savcının tayini farklı illere çıkarken, kente 4 yeni isim atandı.

Bolu’dan giden isimler

Kararnameye göre Bolu Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan isimler ile yeni görev yerleri şu şekilde sıralandı: Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Bolu Hâkimi Aslıhan Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Ebru Üstünbaş, Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi. Bolu Hakimi Fatma Çiçek Bağcı, Elazığ Hakimliğine atandı. Bolu Hakimi Buket Sarışen, Konya Hakimliğine tayin edildi.

Bolu’ya atanan isimler

Farklı illerden Bolu Adliyesi kadrosuna dahil olan ve görevlerine başlayacak isimler ise şunlar oldu: İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Belen, Bolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erkan Bezgin, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı. Hatay Cumhuriyet Savcısı Furkan Hekimoğlu, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin