Başkan Çetinkaya, Kapullu Mahallesi Küpler’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Karabük Haber Postası
CET
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
09 Mart, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya, Kapullu Mahallesi Küpler’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kapullu Mahallesi Küpler mevkiinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çetinkaya, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği buluşmada, Karabük Belediyesi olarak hayata geçirilen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Başkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, “Kapullu Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların beklentilerini ve taleplerini dinlemek benim için önemli. Belediye olarak, halkımızın yaşam standartlarını iyileştirmek adına birçok projeyi hayata geçiriyoruz ve bu projelerin her aşamasında halkımızın görüşlerini alıyoruz. Kapullu Mahallemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Karabük’ün her noktasına hizmet götürmek için tüm ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte mart ayinda 444 arac trafige kayit edildi 9AbIZxl3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Mart ayında 444 araç trafiğe kayıt edildi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 86 bin 262 olan kayıtlı araç sayısı Mart ayı itibariyle motorlu kara taşıtı sayısı 86 bin 706 oldu.

TÜİK’in 2026 yılı Mart ayına ilişkin açıkladığı motorlu kara taşıtları istatistiklerine göre, Türkiye genelinde 159 bin 931 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te dönem sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 86 bin 706 olarak kayıtlara geçti. Komşu illerden Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 210 bin 982, Bartın’da ise 70 bin 206 oldu.

TÜİK verilerine göre Karabük’teki taşıtların 48 bin 850’sini otomobil, 10 bin 672’sini kamyonet, 3 bin 441’ini kamyon, 14 bin 262’sini motosiklet, bin 623’ünü minibüs, 605’ini otobüs, 6 bin 881’ini traktör ve 372’sini özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin