blank
Haber Merkezi tarafından
09 Mart, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Çetinkaya, Kapullu Mahallesi Küpler’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kapullu Mahallesi Küpler mevkiinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çetinkaya, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği buluşmada, Karabük Belediyesi olarak hayata geçirilen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Başkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, “Kapullu Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların beklentilerini ve taleplerini dinlemek benim için önemli. Belediye olarak, halkımızın yaşam standartlarını iyileştirmek adına birçok projeyi hayata geçiriyoruz ve bu projelerin her aşamasında halkımızın görüşlerini alıyoruz. Kapullu Mahallemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Karabük’ün her noktasına hizmet götürmek için tüm ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kaldırıma çarpan otomobil takla attı

Bartın’da denetimden çıkan bir araba takla attı. Araçta bulunan 2 kişi yara almadan kurtulurken, polis aracın şoförünü tespit etmeye çalışıyor.
Bartın kent merkezindeki Hamam Sokak’ta seyreden 74 ABU 862 plakalı araba, yoldan çıkarak kaldırıma çarptı. Takla atan arabada bulunan 2 kişi yara almadan kazayı atlattı. Araçtan çıkan 2 kişi de şoför olmadığını söylerken, polis şoförün belirlenmesi için çalışma başlattı.
Ters dönen araç nedeniyle bir müddet ulaşıma kapanan yol, aracın cazibeli yardımıyla kaldırılmasının akabinde tekrar ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin