Reklam
Reklam
678261436ec50
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Ocak, 2025 15:17 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya, Kadın Futbolcularla Kahvaltıda Buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehri TFF Kadınlar 2. Lig’de başarıyla temsil eden Karabük Gençlerbirliği SK Kadın Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyeti ve kulüp yönetimi ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Başkan Çetinkaya, sporcularla sohbet ederek takımın başarıları ve gelecekteki hedeflerini değerlendirdi. Kadın futbolunun önemine dikkat çeken Çetinkaya, “Kadınlarımız her alanda olduğu gibi sporda da öncü olmalı. Karabük Gençlerbirliği SK Kadın Futbol Takımı, gençlerimize ve tüm Türkiye’ye örnek bir başarı hikâyesi yazıyor” dedi.

Çetinkaya, belediye olarak kadın futbolunun gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini ve sporcuları destekleyeceklerini vurguladı. Kahvaltı sırasında kulüp yönetimi, takımın ihtiyaçları ve gelecekteki projeleri hakkında Başkan Çetinkaya’ya bilgi verdi. Çetinkaya, bu talepleri değerlendireceklerini ve kadın futbolunun gelişimine yönelik projelere destek sağlayacaklarını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin