Reklam
Reklam

Başkan Çetinkaya, Kadın Futbolcularla Kahvaltıda Buluştu

678261436ec50
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Ocak, 2025 15:17 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehri TFF Kadınlar 2. Lig’de başarıyla temsil eden Karabük Gençlerbirliği SK Kadın Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyeti ve kulüp yönetimi ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Başkan Çetinkaya, sporcularla sohbet ederek takımın başarıları ve gelecekteki hedeflerini değerlendirdi. Kadın futbolunun önemine dikkat çeken Çetinkaya, “Kadınlarımız her alanda olduğu gibi sporda da öncü olmalı. Karabük Gençlerbirliği SK Kadın Futbol Takımı, gençlerimize ve tüm Türkiye’ye örnek bir başarı hikâyesi yazıyor” dedi.

Çetinkaya, belediye olarak kadın futbolunun gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini ve sporcuları destekleyeceklerini vurguladı. Kahvaltı sırasında kulüp yönetimi, takımın ihtiyaçları ve gelecekteki projeleri hakkında Başkan Çetinkaya’ya bilgi verdi. Çetinkaya, bu talepleri değerlendireceklerini ve kadın futbolunun gelişimine yönelik projelere destek sağlayacaklarını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ordu’da 3 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı

orduda 3 aracin karistigi kazada 6 kisi yaralandi mID4WIbs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’nun Ünye ilçesinde sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, Ünye Çevre Yolu üzerindeki Yunus Emre Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ordu istikametinden Samsun yönüne seyir eden Cihan Başaran (52) yönetimindeki 34 CHA 716 plakalı hafif ticari araç, yoğun yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Kazayı görünce yaralılara yardım etmek isteyen Mehmet Gölkem Ustaoğlu, 52 AFP 990 plakalı minibüsünü emniyet şeridine park etti. Bu sırada aynı yönde seyreden Murat Aksu yönetimindeki 34 BHR 40 plakalı otomobil de yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak park halindeki minibüse çarptı. 3 aracın karıştığı kazada hafif ticari araç sürücüsü Cihan Başaran ile araçta yolcu olarak bulunan Nermin Başaran ve Recai Güven ile otomobilde bulunan Bahar Aksu, Zümra Aksu ve Serra Aksu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ünye ilçesindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Serra Aksu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin