Başkan Çetinkaya İlk Sahurda Gençlerle Buluştu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
genc
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mart, 2025 14:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya İlk Sahurda Gençlerle Buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının ilk sahurunu gençlerle birlikte yaptı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yapıldı. Başkan Çetinkaya, “Gençlerimizin her zaman yanındayız, onların önünü açan bir belediye olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ak parti safranbolu ilce baskani aydindan belediye baskani koseye tepki mHyvxDQp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Aydın’dan Belediye Başkanı Köse’ye tepki

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin açıklamalarına tepki göstererek, vatandaşı ve esnafı hedef alan söylemlerin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Yazılı açıklama yapan Aydın, Safranbolu’da vatandaşın, esnafın ve şehre emek veren herkesin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Belediye Başkanı Elif Köse’nin açıklamalarında halkı ve esnafı küçümseyen, Safranbolu’ya gelen misafirleri “nitelikli-niteliksiz” şeklinde ayrıştıran bir yaklaşım sergilendiğini savunan Aydın, bu tutumu doğru bulmadıklarını kaydetti.

Safranbolu’nun zenginiyle fakiriyle, yerli ve yabancısıyla herkesi aynı samimiyetle karşılayan bir medeniyetin temsilcisi olduğunu vurgulayan Aydın, “Safranbolu’ya gelen turistin cebi değil, bu şehre duyduğu saygı ve burada gördüğü gönül önemlidir” ifadelerini kullandı.

Belediyeciliğin asli görevinin vatandaşı eleştirmek değil, hizmet etmek olduğunu belirten Aydın, yol, su ve altyapı gibi temel sorunların çözüm beklediğini, sorumluluğun esnaf ve vatandaşa yüklenmesinin kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Seçim döneminde vaat edilen otopark ve karşılama merkezi projelerinin henüz hayata geçirilmediğini de hatırlatan Aydın, söz ile icraat arasındaki farkın ortada olduğunu savundu. Şehre gelen misafirlerin temel ihtiyaçlarının dahi karşılanamadığını öne süren Aydın, bu durumun sorumluluğunun esnaf ve vatandaşa yüklenmesinin haksızlık olduğunu söyledi.

Aydın açıklamasında, “Vatandaşını küçümseyen değil sahip çıkan, esnafını suçlayan değil güçlendiren, ayrıştıran değil kucaklayan bir belediyecilik anlayışından yanayız. Safranbolu’nun gerçek gücü insanıdır ve biz her zaman vatandaşımızın yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin