blank
Berkay Doğan tarafından
01 Mart, 2025 14:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Çetinkaya İlk Sahurda Gençlerle Buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının ilk sahurunu gençlerle birlikte yaptı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yapıldı. Başkan Çetinkaya, “Gençlerimizin her zaman yanındayız, onların önünü açan bir belediye olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da 3 lise öğrencisi denizde boğulma tehlikesi geçirdi

Ordu’da Mayıs Yedisi’nde serinlemek için denize giren 3 lise öğrencisi boğulma tehlikesi geçirdi.
Olay, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Zuver Kaya Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, Mayıs Yedisi münasebetiyle kumsala geldi. Bu esnada öğrencilerden Y.K., O.K.B. ve A.Ö. denize girdi. Arkadaşlarının suda çırpındığını fark eden öteki öğrenciler, 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı takımları, sıhhat, AFAD ve polis takımları sevk edildi. Takımların yaptıkları çalışmaların akabinde 3 öğrenci, makul aralıklar ile sudan çıkartıldı.
Öğrenciler, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Öte yandan Vali Muammer Erol ve Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Acar, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan ve Altınordu İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Onur Bekyürek da olay yerine gelerek bilgi aldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin