Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, gençlerle bir ortaya gelerek sorularını yanıtlayacak.
Belediyeden yapılan açıklamaya nazaran, “Gençler Soruyor, Lider Cevaplıyor” programı 22 Ağustos 2025 Cuma günü saat 20.30’da Karabük Bilim Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Buluşmada gençler, kente ait merak ettikleri bahisleri direkt Lider Çetinkaya’ya iletebilecek. Programda kahve ikramı da yapılacak.
Çetinkaya, aktiflik öncesinde yaptığı değerlendirmede, “Karabük’ün geleceğini inşa edecek olan gençlerimizin kanıları bizim için en pahalı yol haritasıdır. Onların beklentilerini, taleplerini ve vizyonlarını dinleyerek kentimizi birlikte şekillendiriyoruz. Bu tıp buluşmalar, gençlerimizin kelamının kentin karar sistemlerine daha fazla yansımasına vesile oluyor.” Tabirlerini kullandı.
Karabük Belediyesi tarafından “Yaz Seninle Güzel” temasıyla düzenlenen aktiflik, tüm gençlerin iştirakine açık olacak.


Başkan Çetinkaya, gençlerin sorularını yanıtlayacak
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

