karabuk
İmsak 05:56
Güneş 07:21
Öğle 13:07
İkindi 16:12
Akşam 18:44
Yatsı 20:03
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
baskan cetinkaya esnaf ve vatandaslarin taleplerini dinledi 3JvTd3xK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ocak, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya esnaf ve vatandaşlarla bir ortaya gelerek talep ve sorunları dinledi.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir ortaya gelerek, lokal idare olarak her vakit halkın yanında olduklarını vurguladı.
Taşkent Caddesi’ndeki ziyaretinde esnafa iyi işler dileklerini ileten Lider Çetinkaya, vatandaşlarla sohbet ederek bölgede yürütülen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.
Başkan Çetinkaya, esnaf ve vatandaşlarla bir ortaya gelerek onların taleplerini ve tekliflerini dinlemenin çok kıymetli olduğunu, Karabük’ü birlikte daha hoş yarınlara taşıyacaklarını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda 1 ilcede okullar tatil edildi IhhCxjSY
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Şubat, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da 1 ilçede okullar tatil edildi

Bolu’nun Gerede ilçesinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
Gerede Kaymakamlığı, ilçe genelinde devam eden yoğun kar yağışı üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Kaymakamlıktan yapılan duyuruda, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tedbir alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlçemiz genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle; 27 Şubat Cuma günü, resmî ve özel tüm eğitim kurumlarımızda (rehabilitasyon merkezleri, motorlu taşıt sürücü kursları ve Kur’an kursları dahil) eğitim-öğretime 1 (bir) gün ara verilmiştir. Kamu kurumlarımızda görevli hamile ve engelli personel ile çocuğu kreş, anaokulu ve özel eğitim kurumlarına devam eden kadın personel aynı gün idari izinli sayılacaktır. Ancak sağlık ve güvenlik birimleri başta olmak üzere 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerde çalışan personelin durumu, hizmetin gereği olarak ilgili birim amirleri tarafından değerlendirilecektir." ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin