Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı boyunca sokaklara inerek vatandaşlarla bir araya geldi ve bayramlarını kutladı.
Başkan Çetinkaya, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek amacıyla Karabük'ün çeşitli mahallelerini ziyaret etti. Sokaklarda vatandaşlarla sohbet eden, onların bayramını kutlayan ve sorunlarını dinleyen Çetinkaya, yoğun ilgiyle karşılaştı.
Vatandaşlar, Başkan Çetinkaya'nın bayramı birlikte kutlama ve sorunlarını dinleme konusundaki hassasiyetinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Çetinkaya, bu ziyaretlerin kendisi için büyük bir anlam taşıdığını ve halkla iç içe olmanın belediye hizmetlerini daha etkili bir şekilde yürütmelerine katkı sağladığını belirtti.
Kurban Bayramı'nın getirdiği manevi atmosferin, Karabük'te dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Çetinkaya, bayram boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerin devam edeceğini ve halkın taleplerine daha hızlı ve etkin çözümler üretmeye gayret edeceklerini söyledi.
Başkan Karakaş’tan Sosyal Projeler İçin Bakanlık Ziyareti
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karataş, Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yenice'nin sosyal yapısını güçlendirmeye yönelik projeler ve özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destek planları masaya yatırıldı.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Karataş, "Karabük Milletvekilimizsayın Durmuş Ali Keskinkılıç ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ettik. Yenice’mizin sosyal yapısını güçlendirecek, özellikle ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olacak projeleri istişare ettik. Her ziyaret bir adım, her adım bir hedef içindir. Görüşmelerimiz son derece verimli geçti. İnşallah zamanı geldiğinde Yenice’miz için güzel gelişmelere hep birlikte şahit olacağız" ifadelerini kullandı. Ziyaretin, ilçeye yönelik sosyal hizmet yatırımlarında önemli bir başlangıç olacağı vurgulanırken, Başkan Karataş, Yenice’nin her alanda kalkınması için temaslarını sürdüreceklerini belirtti.