Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ocak, 2024 12:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çakır destek ziyaretlerini sürdürüyor

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, ilçenin önemli kamu kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle iş birliğini artırıyor. Son dönemde hızlandırdığı kurum ziyaretleriyle Başkan Çakır, yeni dönem planlamalarını yaparken Amasra’nın; sosyal, ekonomik ve kültürel alanlardaki potansiyelini artırmayı hedefliyor.
Başkan Çakır, ilçedeki kamu kurumlarıyla etkili bir iletişim kurarak sorunların daha hızlı çözülmesine katkı sağlamak ve ilçenin genel kalkınma stratejilerini güçlendirmek amacıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Amasra Kaymakamlığı ve Amasra Hükümet Konağı içerisinde bulunan tüm resmi kurumlar ile, Amasra Adliyesi, Amasra Noterliği, Amasra Müftülüğü, İş Bankası Amasra Şubesi, Amasra Emniyet Müdürlüğü, Amasra Liman Başkanlığı, PTT Amasra Şube Müdürlüğü, Ziraat Bankası Amasra Şubesi ve Vakıfbank Amasra Şubesini ziyaret etti. Başkan Çakır, kurum yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Başkan Çakır, ziyaretlerinde ilçenin güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirme fırsatı bulduğunu belirterek, "Amasra’nın her bir köşesindeki potansiyeli harekete geçirmek, sürdürülebilir kalkınma için iş birliğini artırmak istiyoruz. Kurumlar arası diyalog ve koordinasyon, ilçemizin daha hızlı ve etkili bir şekilde gelişmesine katkı sağlayacaktır. İlçedeki kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışıyoruz. Ortak hedefimiz Amasra’nın gelişmesi ve kalkınması. Amasra’mızı daha yaşanabilir kent yapmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda kurum ve kuruluşlarımızla istişare ediyor, sorunları ve çözüm yollarını birlikte belirliyoruz. Ziyaretlerimizde hem çalışmalar hakkında bilgi alıyor, hem de vatandaşlarımızın talep ve önerilerini ortak şekilde çözeceğimiz ilgili makamlara iletiyoruz. Ziyaretlerimizde bizleri ağırlayan başta Kaymakamımız olmak üzere tüm müdürlerimize, amirlerimize teşekkür ederiz. Amasra’mız için hep birlikte el ele vererek, güzel işlere imza atacağız” dedi.
Başkan Çakır’ın kurum ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu Üniversitesi, THE 2026 Disiplinlerarası Bilim Sıralamasında 351-400 bandında yer aldı

Kastamonu Üniversitesi, Times Higher Education tarafından açıklanan 2026 Disiplinlerarası Bilim Sıralamasında 351-400 sıralaması bandında yer aldı.
Kastamonu Üniversitesi, Times Higher Education (THE) tarafından açıklanan 2026 Disiplinlerarası Bilim Sıralamasında (Interdisciplinary Science Rankings-ISR) 351-400 sıralaması bandında yer aldı. Dünya genelinde 94 ülkeden 911 üniversitenin değerlendirildiği sıralamada, Türkiye’den 82 üniversite yer alırken Kastamonu Üniversitesi, ulusal ölçekte 28’inci sırada yer alma başarısı gösterdi.
THE tarafından yayımlanan kelam konusu sıralama, girdiler, süreçler ve çıktılar olmak üzere üç ana başlık altında yapılan kapsamlı bir değerlendirmeye dayanıyor. Bu değerlendirmede üniversitelerin disiplinlerarası araştırma kapasitesi, bilimsel süreçlerinin niteliği ve üretilen akademik çıktının tesiri bütüncül bir yaklaşımla tahlil ediliyor.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, elde edilen muvaffakiyete ait yaptığı değerlendirmede şunları tabir ederek, "Üniversitemiz, bilimsel araştırmalarda disiplinlerarası çalışma kültürünü temel alan bir anlayışla yoluna devam etmektedir. Bu başarıda emeği bulunan tüm akademisyenlerimizi ve araştırmacılarımızı tebrik ediyorum. Ayrıyeten akademik araştırmalara sundukları takviyeler için YÖK Liderimiz Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin