Başkan Aydım'dan Özbey'e Ziyaret - Karabük Haber Postası
6748378531015
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Kasım, 2024 12:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Aydım’dan Özbey’e Ziyaret

Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Adem Aydım, KARÇİMSA ve BEY Çimento Yönetim Kurulu Başkanı, Karabük Demir Çelik Fabrikalarının büyük hissedarı ve yeni ortağı iş insanı Soner Özbey’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Başkan Aydım, kulübün mevcut durumu, kentin futbola dair beklentileri ve üst liglere yükselme hedefleri hakkında Özbey’e bilgi verdi. Aydım, şehrin bir kahramana, bir abiye ihtiyacı olduğunu belirterek Özbey’e kulübün formasını takdim edip, misafirperverliği için teşekkür etti.
Soner Özbey ise, nezaket ziyaretinden dolayı Başkan Aydım’a teşekkürlerini ileterek, Karabük İdman Yurdu’nun emekçi formasını ofisinin en güzel noktasına asacağını ifade etti. Özbey, kulüp futbolcuları ve mavi ateş taraftarlarına selamlarını iletirken, şehrin özlenen günlere kısa sürede kavuşabileceğine inandığını aktararak başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaretin ardından, kulüp başkanı ve iş insanı, ortak hedeflere ulaşmak adına birlikte çalışacaklarının altını çizdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida gelecegin teknolojileri konusuldu 9rVqXZhO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da geleceğin teknolojileri konuşuldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrenciler, artırılmış, sanal ve karma gerçeklik teknolojileriyle tanıştı.

Zonguldak’ın Alaplı Karşıyaka Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Berk Üstün tarafından “Gerçeği Yeniden Tanımlamak: Artırılmış Karma Sanal Gerçeklik” başlıklı sunum yapıldı. Fen Bilimleri öğretmeni Vahit Uludağ’ın koordinatörlüğünde düzenlenen söyleşide, teknolojinin günümüzdeki kullanım alanları ve gelecekteki etkileri öğrencilere örneklerle anlatıldı.

Programa, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Yüksel Önder ile Okul Müdürü Ersan Atlıhan da katıldı. Etkinlikte konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, bu tür bilimsel çalışmaların öğrencilerin vizyonunu geliştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Program sonunda katkı sunan öğretmen ve idarecilere teşekkür edildi.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin, gençlerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeye ve teknolojiye yönelik farkındalık oluşturmaya katkı sağlamaya devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin