Başkan Aydım, KARDEMİR’in yeni ortağı Özbey’e hayırlı olsun dileklerini iletti - Karabük Haber Postası
baskan aydim kardemirin yeni ortagi ozbeye hayirli olsun dileklerini iletti bSYyiU3M
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Kasım, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Aydım, KARDEMİR’in yeni ortağı Özbey’e hayırlı olsun dileklerini iletti

Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Adem Aydım, KARÇİMSA ve BEY Çimento Yönetim Kurulu Başkanı, Karabük Demir Çelik Fabrikalarının büyük hissedarı ve yeni ortağı iş insanı Soner Özbey’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Başkan Aydım, kulübün mevcut durumu, kentin futbola dair beklentileri ve üst liglere yükselme hedefleri hakkında Özbey’e bilgi verdi. Aydım, şehrin bir kahramana, bir abiye ihtiyacı olduğunu belirterek Özbey’e kulübün formasını takdim edip, misafirperverliği için teşekkür etti.

Soner Özbey ise, nezaket ziyaretinden dolayı Başkan Aydım’a teşekkürlerini ileterek, Karabük İdman Yurdu’nun emekçi formasını ofisinin en güzel noktasına asacağını ifade etti. Özbey, kulüp futbolcuları ve mavi ateş taraftarlarına selamlarını iletirken, şehrin özlenen günlere kısa sürede kavuşabileceğine inandığını aktararak başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretin ardından, kulüp başkanı ve iş insanı, ortak hedeflere ulaşmak adına birlikte çalışacaklarının altını çizdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda bozulan tarim arazileri cezasiz kalmadi 48 islem uygulandi qanetWpf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da bozulan tarım arazileri cezasız kalmadı: 48 işlem uygulandı

SAMSUN (İHA) – Tarım ve Orman Bakanlığı, Samsun’da bozulan 16 bin 895 m2 tarımsal alan için 48 adet cezai işlem uyguladı.

Samsun’da 2025 yılında yapılan tarımsal arazi çalışmaları kapsamında 39 adet tarımsal amaçlı kullanım izni alındı. Bozulan tarımsal alan nedeniyle ise 48 adet ceza kesilirken, bozulan tarımsal alanın büyüklüğü ise 16 bin 895 m2 olarak dikkat çekti. Bu bozulan alanlar için toplam 963 bin TL ceza yazıldı. Öte yandan, tarımsal amaçlı su kullanım izni için 759 adet başvuru yapılırken, 823,3 hektar alan için izin verildi. Nitrat ve su kirliliğini izleme kapsamında yapılan analiz sayısı da 683’e ulaştı.

Ayrıca Tarım ve Orman Samsun İl Müdürlüğü tarafından su tasarrufu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında, su tasarrufu ile ilgili olarak öğrencilere yönelik çalışmalar yürütülüp, 91 okulda toplam 7 bin 344 öğrenciye ulaşılarak eğitim verildi. Sulama verimliliğini artırmak amacıyla ilçe müdürlükleri aracılığıyla toplam 5 bin 299 çiftçiye de eğitim verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin