blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ağustos, 2025 10:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Aydım: “Kabakcı’nın artık Karabük İdman Yurdu ile ilgisi alakası yoktur”

Karabük'ün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig temsilcisi Karabük İdman Yurdu'nda başkan Adem Aydım basın açıklaması yaptı.

Bu sezon TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele edecek Karabük İdman Yurdu'nda Kulüp Başkanı Adem Aydım son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Aydım geçtiğimiz günlerde Karabük İdman Yurdu'nda kulüp başkanlığı için Ahmet Kabakcı'nın lanse edilmesini ve ardından yaşanan olaylarla ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı.
Ahmet Kabakcı'nın başkan olarak paylaşılmasının yapacakları faaliyetlerin önünü açmasını umarak yaptıklarını belirten Karabük İdman Yurdu Başkanı Adem Aydım, "Bize söylenilen mali sözler, ödenmesi gereken bazı borçlar ödenmedi. Bir borç ödemesi, transfer, mali ödeme olmamamasına rağmen takımı kampa götürmek için yaptığını öğrendik. Göreve geldiğinde faal görevde olan teknik direktöre olan tavırları dahil bazı yanlışları gördüğümüz için görevimizi bırakmamaya karar verdik. Ahmet Kabakcı'nın kulüple hiçbir alakası kalmamıştır" dedi.
Kamuoyunda bilgi kirliliği olarak dolaşan kulübün icra durumu olduğu konusunda ise Başkan Aydım, "Kulübümüzün muhasebesi her zaman şeffaftır ve hazırdır. Biz her zaman her şeye hazırız. İlk günden beri durum hep böyleydi. Bütün süreci Karabük Valisi başta olmak üzere şehrin ileri gelenleri ile paylaştım. Vali Mustafa Yavuz benim Karabük'ün evladı olduğumu, kulübün de benim evladım olduğunu söyledi. En iyi kararın benim verebileceğimi ifade etti" şeklinde konuştu.
Başkan Aydım lig için çok az süre kaldığını ve tüm çalışmaları ellerinden geldikçe yapacaklarını ve bu gelişmeleri de şeffaf biçimde paylaşacaklarını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tolga Bostancı, 19 Mayıs PMYO Müdürü oldu

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu(PMYO) Müdürlüğü vazifesine 1. Sınıf Emniyet Müdürü Tolga Bostancı atandı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllar Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü vazifelerinde bulunan ve birçok başarılı operasyona imza atan Tolga Bostancı, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü vazifesine tayin edildi.
1974 yılında Ankara’da doğan Tolga Bostancı, 1993 yılında Polis Kolejinden, 1997 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişi olarak misyon yapmakta iken, 24 Kasım 2025 tarihli bakanlık makamı oluru ile Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Bostancı, yeni vazifesine başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin