Başkan Arslan: "Taşköprü’de sulanmayan arazi kalmayacak" - Karabük Haber Postası
baskan arslan taskoprude sulanmayan arazi kalmayacak 1cLGYWkn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Arslan: “Taşköprü’de sulanmayan arazi kalmayacak”

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Obrucak Barajı’nın tamamlanmasının akabinde ilçede sulanmayacak arazinin kalmayacağını söyledi.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde, 140 bin dekar tarım toprağını suyla buluşturacak Obrucak Barajı projesinde kıymetli bir evre daha kaydedildi. Barajın sulama sisteminde kullanılacak olan devasa borular Taşköprü ilçesine ulaştı.

Taşköprü Belediye Lideri Hüseyin Arslan, AK Parti İlçe Lideri Hüseyin Erol, Vilayet Genel Meclis üyesi Bayram Özsoy, parti idaresi ve ilçe halkı ile birlikte bölgeye getirilen boruları yerinde inceledi. Lider Arslan ve İlçe Başkanı Erol, boruların içine girerek hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçeye ulaşan devasa borular, vatandaşların da ilgisini çekti.

Bölgenin en büyük sulama projelerinden biri olarak görülen Obrucak Barajı, tamamlandığında bölgedeki çiftçilerin yıllardır müddet gelen sulama problemine tahlil olacak. Yetkililer, projenin kısa müddette hayata geçirilerek ziraî üretimin artacağını vurguladı.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, projeye takviye veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederek, “Bu büyük yatırım, çiftçilerimize rahat bir nefes aldıracak. İlçemize ve ülkemize iyi olsun. Obrucak Barajı tamamlandığı Taşköprü’de sulanmayan arazi kalmayacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
039ea28d 3c65 41a0 bb22 99a295f723a2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
01 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Sporcularla ‘Futbola Dair Her Şey’ konulu söyleşi düzenlendi

Yurtlig Futbol Karadeniz Grup (1) müsabakaları kapsamında Karabük’te düzenlenen organizasyon çerçevesinde, spora yönelik söyleşi programı gerçekleştirildi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda düzenlenen programda, Karabük İdmanyurdu Teknik Direktörü Ersin Büyüktepe, futbolculuk ve teknik adamlık sürecine dair tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Katılımcıların ilgiyle takip ettiği söyleşide; futbolun gelişimi, saha içi deneyimler ve sporun gençler üzerindeki etkisi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan  katıldı.

Program, sporseverler için hem bilgilendirici hem de ilham verici bir ortam sundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin