Reklam
Reklam
baskan arslan taskoprude sulanmayan arazi kalmayacak 1cLGYWkn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Arslan: “Taşköprü’de sulanmayan arazi kalmayacak”

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Obrucak Barajı’nın tamamlanmasının akabinde ilçede sulanmayacak arazinin kalmayacağını söyledi.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde, 140 bin dekar tarım toprağını suyla buluşturacak Obrucak Barajı projesinde kıymetli bir evre daha kaydedildi. Barajın sulama sisteminde kullanılacak olan devasa borular Taşköprü ilçesine ulaştı.

Taşköprü Belediye Lideri Hüseyin Arslan, AK Parti İlçe Lideri Hüseyin Erol, Vilayet Genel Meclis üyesi Bayram Özsoy, parti idaresi ve ilçe halkı ile birlikte bölgeye getirilen boruları yerinde inceledi. Lider Arslan ve İlçe Başkanı Erol, boruların içine girerek hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçeye ulaşan devasa borular, vatandaşların da ilgisini çekti.

Bölgenin en büyük sulama projelerinden biri olarak görülen Obrucak Barajı, tamamlandığında bölgedeki çiftçilerin yıllardır müddet gelen sulama problemine tahlil olacak. Yetkililer, projenin kısa müddette hayata geçirilerek ziraî üretimin artacağını vurguladı.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, projeye takviye veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederek, “Bu büyük yatırım, çiftçilerimize rahat bir nefes aldıracak. İlçemize ve ülkemize iyi olsun. Obrucak Barajı tamamlandığı Taşköprü’de sulanmayan arazi kalmayacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda zehir tacirlerine gozalti 831 gram metamfetamin ele gecirildi qJu1bzCr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin