Başkan Arslan: "Taşköprü’de sulanmayan arazi kalmayacak" - Karabük Haber Postası
baskan arslan taskoprude sulanmayan arazi kalmayacak 1cLGYWkn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Arslan: “Taşköprü’de sulanmayan arazi kalmayacak”

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Obrucak Barajı’nın tamamlanmasının akabinde ilçede sulanmayacak arazinin kalmayacağını söyledi.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde, 140 bin dekar tarım toprağını suyla buluşturacak Obrucak Barajı projesinde kıymetli bir evre daha kaydedildi. Barajın sulama sisteminde kullanılacak olan devasa borular Taşköprü ilçesine ulaştı.

Taşköprü Belediye Lideri Hüseyin Arslan, AK Parti İlçe Lideri Hüseyin Erol, Vilayet Genel Meclis üyesi Bayram Özsoy, parti idaresi ve ilçe halkı ile birlikte bölgeye getirilen boruları yerinde inceledi. Lider Arslan ve İlçe Başkanı Erol, boruların içine girerek hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçeye ulaşan devasa borular, vatandaşların da ilgisini çekti.

Bölgenin en büyük sulama projelerinden biri olarak görülen Obrucak Barajı, tamamlandığında bölgedeki çiftçilerin yıllardır müddet gelen sulama problemine tahlil olacak. Yetkililer, projenin kısa müddette hayata geçirilerek ziraî üretimin artacağını vurguladı.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, projeye takviye veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederek, “Bu büyük yatırım, çiftçilerimize rahat bir nefes aldıracak. İlçemize ve ülkemize iyi olsun. Obrucak Barajı tamamlandığı Taşköprü’de sulanmayan arazi kalmayacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
is arkadasini bicaklayarak oldurdu bjuH8X8s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Samsun’da bir iş yerinde iki çalışan arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı restoranda çalışan Eren Bakır (31) ile Haşim Y. (22) arasında gündüz saatlerinde iş yerinde küfürleşmeden kaynaklı tartışma yaşandı. Akşam saatlerinde tekrar karşılaşan ikili arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Haşim Y., Eren Bakır’ı bıçakla ağır yaraladı.

Ağır yaralanan Eren Bakır kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli, suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin