Reklam
Reklam
baskan arslan belediye personeliyle iftar programinda bulustu sgqcgzGK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Arslan, belediye personeliyle iftar programında buluştu

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, belediye çalışanlarıyla birlikte iftar yaptı.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte belediye çalışanıyla iftar programında bir ortaya geldi. Taşköprü ilçesine hizmet eden mesai arkadaşlarıyla birebir sofrayı paylaşan Lider Arslan, çalışanın özverili çalışmalarına teşekkür etti.

İlçenin her noktasına hizmet götüren belediye çalışanının büyük bir çabayla çalıştığını vurgulayan Lider Arslan, “Gece gündüz demeden emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Programda, devir içinde emekliye ayrılan çalışanlara plaketleri takdim edilerek hizmetleri için teşekkür edildi. Emekli olan işçiyle sohbet eden Lider Arslan, kendilerine sağlıklı, huzurlu ve memnun bir ömür diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin