Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Arslan, belediye personeliyle iftar programında buluştu

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, belediye çalışanlarıyla birlikte iftar yaptı.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte belediye çalışanıyla iftar programında bir ortaya geldi. Taşköprü ilçesine hizmet eden mesai arkadaşlarıyla birebir sofrayı paylaşan Lider Arslan, çalışanın özverili çalışmalarına teşekkür etti.
İlçenin her noktasına hizmet götüren belediye çalışanının büyük bir çabayla çalıştığını vurgulayan Lider Arslan, "Gece gündüz demeden emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
Programda, devir içinde emekliye ayrılan çalışanlara plaketleri takdim edilerek hizmetleri için teşekkür edildi. Emekli olan işçiyle sohbet eden Lider Arslan, kendilerine sağlıklı, huzurlu ve memnun bir ömür diledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bafra’da 600 yıllık gelenek

Samsun’un Bafra ilçesinde 600 yıllık gelenek olan "Sele Sepet Top Kandil Şenliği" farklı etkinliklerle kutlandı.
Ramazan ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gece düzenlenen ve ilçenin 6 asırlık kültürel miraslarından biri olan şenlik, bu yıl da ağır iştirakle gerçekleştirildi.
Belediye Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen aktifliğe yaklaşık 5 bine yakın kişi katıldı. Saat 19.45’te Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesine aileleri ile gelen çocuklara kandil dağıtıldı. Mehter grubu eşliğinde kandillerini yakan çocuklar ve aileleri düzenlenen Fener Alayı eşliğinde Gençlik Caddesi’nden, Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Belediye Kültür Merkezi bahçesinde devam eden şenlik boyunca çocuklar ve vatandaşlar, mehteran konseri, Ramazan manisi, Sırık Adam, Hacivat-Karagöz gösterisi üzere renkli şovlarla gönüllerince eğlendi. Kurulan stantlarda, pamuk şeker, Osmanlı şerbeti, patlamış mısır ve şeker ikramının da yapıldığı gecede çocuklar yüzlerini boyatarak geceye renk kattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.