Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, belediye çalışanlarıyla birlikte iftar yaptı.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte belediye çalışanıyla iftar programında bir ortaya geldi. Taşköprü ilçesine hizmet eden mesai arkadaşlarıyla birebir sofrayı paylaşan Lider Arslan, çalışanın özverili çalışmalarına teşekkür etti.
İlçenin her noktasına hizmet götüren belediye çalışanının büyük bir çabayla çalıştığını vurgulayan Lider Arslan, “Gece gündüz demeden emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Programda, devir içinde emekliye ayrılan çalışanlara plaketleri takdim edilerek hizmetleri için teşekkür edildi. Emekli olan işçiyle sohbet eden Lider Arslan, kendilerine sağlıklı, huzurlu ve memnun bir ömür diledi.


Başkan Arslan, belediye personeliyle iftar programında buluştu
Samsun’da kiralık araçtan 225 bin uyuşturucu hap çıktı
Samsun’da narkotik ekiplerince durdurulan kiralık araçta yapılan aramada 225 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İlkadım ilçesinde durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 225 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda araçta bulunan A.T. (39), D.Y. (31) ve R.Y. (23) gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde uyuşturucu hapların taşındığı aracın kiralık olduğu tespit edildi.
Soruşturma devam ediyor.

