Reklam
Reklam

Başkan Arslan, belediye personeliyle iftar programında buluştu

baskan arslan belediye personeliyle iftar programinda bulustu sgqcgzGK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, belediye çalışanlarıyla birlikte iftar yaptı.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte belediye çalışanıyla iftar programında bir ortaya geldi. Taşköprü ilçesine hizmet eden mesai arkadaşlarıyla birebir sofrayı paylaşan Lider Arslan, çalışanın özverili çalışmalarına teşekkür etti.

İlçenin her noktasına hizmet götüren belediye çalışanının büyük bir çabayla çalıştığını vurgulayan Lider Arslan, “Gece gündüz demeden emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Programda, devir içinde emekliye ayrılan çalışanlara plaketleri takdim edilerek hizmetleri için teşekkür edildi. Emekli olan işçiyle sohbet eden Lider Arslan, kendilerine sağlıklı, huzurlu ve memnun bir ömür diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Aladağ Şenlikleri 5 Temmuz’da düzenlenecek

Aladag Senlikleri 5 Temmuzda duzenlenecek
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
15 Haziran, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Kalkınma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Aladağ Şenlikleri, 5 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Şenlik öncesinde KAR-DER tarafından Yenişehir Havuzlu Bahçe’de basın toplantısı düzenlendi.

Dernek yönetiminin de katıldığı toplantıda konuşan KAR-DER Başkanı Murat Gül, tüm Karabük halkını şenliğe davet etti. Şenliklerin Karabük’ün birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren önemli organizasyonlardan biri olduğunu belirten Gül, etkinliğin sadece bir eğlence programı olmadığını, aynı zamanda kültürel değerlerin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Aladağ Şenlikleri’nin yıllardır hemşehrileri aynı çatı altında buluşturduğunu vurgulayan Gül, “Bu şenlikler Karabük sevgisinin, memleket aidiyetinin ve ortak değerlerimizin güçlü bir yansımasıdır. Farklı düşüncelere ve yaşam tarzlarına sahip olabiliriz ancak söz konusu Karabük olduğunda ortak paydamız kardeşlik ve dayanışmadır” dedi.

Basının toplumsal birlikteliğin güçlenmesinde önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken Gül, yerel medya kuruluşlarının şehrin kültürel ve sosyal değerlerinin kamuoyuna aktarılmasında büyük katkı sağladığını söyledi.

5 Temmuz’da gerçekleştirilecek 8. Aladağ Şenlikleri’nde tüm Karabüklüleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirten Gül, vatandaşları etkinliğe katılmaya davet etti.

KAR-DER Başkanı Murat Gül, organizasyona verdikleri desteklerden dolayı Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya, KAR-DER Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kırman’a ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Toplantı, karşılıklı sohbet ve kahvaltı programının ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin