Başkan Aksoy, TBBB Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Aralık, 2015 07:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Aksoy, TBBB Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Yeniden Yönetime Seçildiği Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nin Ankara’da Gerçekleştirilen 2. Olağan genel Kurulunu Değerlendirdi.
Ankara’da gerçekleşen toplantının ardından bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Geçmişte görev yapmış ve ayrılmış ya da halen bu görevine devam eden Belediye Başkanlarının üye oldukları Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nin 2. Olağan Genel Kurulunu Ankara’da bulunan Genel Merkezde gerçekleştirdiklerini söyledi.
genel kurula yaklaşık 300 civarında Belediye Başkanının katıldığını ifade eden Başkan Aksoy, “Genel Kurulda Belediye Başkanlarının şahsi ve belediyeleri ile ilgili sorunlar ile bölgesel sorunları ele aldık. Yine bu sorunlar ile ilgili farklı belediye başkanlarının çözüm önerileri ile uygulamadaki tecrübeleri paylaşıldı. Bu kapsamda kamu’nun gerekli birimleri ile ilgili uzmanlardan da Genel kurulumuza katılan davetlilerimiz ile de görüş alışverişinde bulunuldu” dedi.
Genel Kurul sonunda yapılan Yönetim Kurulu seçimlerinde bölgemizi temsilen Belediye Başkanı olarak şahsının yeniden Yönetim Kuruluna seçildiğini kaydeden Aksoy; “ Genel Kurulda Düzce Belediye başkanımız Sayın mehmet keleş beyefendide yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken, bilindiği üzere geçtiğimiz yıl da Belediye Başkanları Birliğinin Yönetim, Denetim ve İstişare Heyetini Safranbolu’ya davet etmiş idik. Bu toplantının nihayetinde de bölgemizin geliştirmiş olduğu korumacılık ile ilgili birikimlerimizi diğer belediye başkanlarımız ile paylaşma fırsatı yakalamış idik. Yine bundan sonra da tecrübelerimizi hem Yönetim Kurulu Üyesi olarak hem de aktif bir üye olarak anlatmaya paylaşmaya devam edeceğiz.
Bu bağlamda, Safranbolu’muzu, bölgemizi burada temsil etme vazifesini daha önce olduğu gibi başarı ile yürüteceğimizi ifade ediyor, desten veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
icisleri bakani ciftci genclerimizi suca surukleyen her turlu yapi ile mucadele ediyoruz FRNs3dlM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

İçişleri Bakanı Çiftçi: “Gençlerimizi suça sürükleyen her türlü yapı ile mücadele ediyoruz”

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Samsun’da katıldığı AK Parti Geleneksel Teşkilat İftar Programı’nda, “Bugün Türkiye’de artık suçla mücadelede yeni bir dönemi konuşuyoruz. Önleyici güvenlik anlayışıyla; gençlerimizi suça sürükleyen her türlü yapı ile mücadele ediyoruz. Sokaklarımızı huzurun, mahallelerimizi güvenin mekânı haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Bakan Mustafa Çiftçi, bir dizi programa katılmak için geldiği Samsun’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda düzenlenen AK Parti Geleneksel Teşkilat İftar Programı’na katıldı. İftarın ardından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Samsun, Türk milletinin hafızasında ve milli mücadelesinde çok özel ve önemli bir yere sahip şehrimizdir. İstiklal mücadelemizin meşalesinin yakıldığı bu şehir sıradan bir şehir değildir. Bir millete esaret prangalarının vurulmak istendiği, vatanına göz dikildiği yerde Anadolu’yu ayağa kaldıran ses ve kararlı duruş bu şehirden, Samsunlu kardeşlerimin yüreğinden yükselmiştir. İşte tam da o günlerden bugüne Samsun bize şunu öğretmiştir: Bu millet esareti kabul etmez, bu millet diz çökmez, bu millet tarihin omuzlarına yüklediği iddiasından vazgeçmez. Anadolu’yu bize vatan kılan Malazgirt’te Sultan Alparslan’ın, o kutlu müjdeye mazhar olmak için gemileri karadan yürüten Sultan Fatih’in, Kudüs’ü doruklarda bekleyen son Hakan Abdülhamid-i Sani’nin, İstiklal meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın ve nice kahramanın inancıyla, ruhuyla yolumuza devam ediyoruz. ’Yeter söz de karar da milletindir’ diyerek Türkiye Yüzyılı’nı başlatan muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye’ye ilerliyoruz, Allah’ın izniyle” diye konuştu.

“Gençlerimizi suça sürükleyen her türlü yapı ile mücadele ediyoruz”

Suçla mücadelede yeni bir sisteme geçtiklerinin altını çizen Bakan Mustafa Çiftçi, “İçişleri Bakanlığı olarak en büyük sorumluluğumuz, bu güzel ülkenin huzurunu ve güvenliğini güçlü bir şekilde sağlamaktır. Çünkü biz biliyoruz ki; huzur yoksa kalkınma olmaz, güvenlik yoksa istikrar olmaz. Bu anlayışla Türkiye’nin her köşesinde yeni bir güvenlik vizyonu ile çalışıyoruz. Sadece suçla mücadele eden değil; suçu oluşmadan engelleyen, toplumu koruyan, gençlerimizi geleceğe hazırlayan bir anlayışı hayata geçiriyoruz. Bugün Türkiye’de artık suçla mücadelede yeni bir dönemi konuşuyoruz. Önleyici güvenlik anlayışıyla; gençlerimizi suça sürükleyen her türlü yapı ile mücadele ediyoruz. Sokaklarımızı huzurun, mahallelerimizi güvenin mekânı haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Polisimiz, jandarmamız, sahil güvenliğimiz; milletimizin huzuru için fedakârca görev yapıyor. Bu vesileyle görev başındaki tüm güvenlik güçlerimize buradan şükranlarımı gönderiyorum” şeklinde konuştu.

“Kaybedecek zamanımız yok, her geçen gün feryatları arşı titreten mazlumlar bizi bekliyor”

Türkiye’nin çok güçlü bir ülke olduğunun altını çizen Bakan Çiftçi, ayrıca şunları söyledi:

“Türkiye büyük bir ülkedir. Türkiye güçlü bir devlettir. Ama Türkiye’nin en büyük gücü milletidir. Çünkü bu millet mazluma Yunus, zalime Yavuz’dur. Arakan’dan Bosna’ya, Gazze’den Kosova’ya, Halep’ten Buhara’ya varıncaya kadar bu millete dua edilir. Bütün dünya bilir ki bu millet; adaletin, vicdanın, merhametin son kalesidir. Anadolu darülinsandır, darüsselamdır, darülislamdır. Bizim kaybedecek zamanımız yok, her geçen gün feryatları arşı titreten mazlumlar bizi bekliyor. Ayaklar altına alınan insanlık onurunu, ahlakı, fıtratı ihya ve inşa etmek yine bizim vazifemizdir. Türkiye Yüzyılı hedefiyle yolumuza kararlılıkla devam ederken; daha güvenli şehirler, daha huzurlu mahalleler, daha güçlü bir Türkiye için durmadan, yorulmadan çalışacağız. Birliğimizi koruduğumuz, kardeşliğimizi yaşattığımız sürece Allah’ın izniyle bu milletin aşamayacağı hiçbir engel yoktur.”

Toplantıya, AK Parti Samsun milletvekilleri Mehmet Muş, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı, Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, ilçe belediye başkanları, partililer ve davetliler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin