Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Şubat, 2024 10:05 tarihinde yayınlandı
0

Başkan adayı Karakaş’a Yenice’de miting gibi karşılama

Karabük’ün Yenice ilçesinde AK Parti’den belediye başkan adayı seçilen Sertaş Karakaş, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

AK Parti tarafından belediye başkan adayı olarak açıklanan Sertaş Karakaş, Karabük Milletvekili Ali KeskinKılıç’ın da eşlik ettiği karşılama töreninde, ilçe halkına hitap ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Ayrıştırmadan, kucaklayıcı siyasetin meşalesini bugün hep birlikte yaktıklarını anlatan Karakaş, ilçenin kalkınması, istihdam olanaklarının artırılması ve ekonomik açıdan gelişmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurguladı.

Miting havasında gerçekleşen karşılamadan dolayı, ilçe halkına ve partililere teşekkür eden Sertaş Karakaş, “Sizlerin taleplerini, sizi mutlu edecek şekilde hızlı ve pratik çözümlerle yerine getireceğiz. Ben zaten sürüncemede kalacak, geciken çözümleri sevmiyorum. Masa başında çalışıp şu proje var onu yapalım diyemem. Sahada sizleri yanımıza alarak, bizde gayretle çalışarak projeleri tek tek gerçekleştireceğiz. Sizlere en büyük katkıyı sağlayacak şekilde taleplerinizi de gerçekleştireceğiz inşallah. Masa başında değil, sahada hemşehrilerimizle birlikte çalışarak yapacağız. Bunun için ilk hedefimiz ve önceliğimiz 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmak. Önümüzdeki 50 gün boyunca bu hedefe ulaşmak için hep birlikte gece gündüz çalışacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan adayı Karakaş, beraberinde Milletvekili Ali Keskinkılıç, partililer ve vatandaşlarla birlikte ilçe merkezinde yürüyüş yaparak adeta gövde gösterisinde bulundu.

AW139665 02 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin