Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 10:38 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Acar’dan, Aliağaspor FK’nın Bolu kampına ziyaret

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, TFF 3. Lig’in yeni takımı Aliağaspor FK’nın Bolu kampını ziyaret ederek Sakaryaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasını izledi. Sarı siyahlılar, kampın ilk hazırlık maçında Trendyol 1.Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalırken, futbolcuların mücadeleci ve hırslı görüntüleri teknik yönetimi memnun etti.
TFF 3. Lig’in yeni takımı Aliağaspor FK, Bolu kapında Trendyol 1.Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi ve müsabaka golsüz eşitlikle tamamlandı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, mücadele seviyesi yüksek olan karşılaşmayı Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal ile birlikte izledi. Karşılaşma sonrası futbolcularla yakından ilgilenen Başkan Serkan Acar, mücadele ruhunu sahaya yansıtan oyuncuları tek tek tebrik etti.

“Takımımızın enerjisi ve azmi şampiyonluk yolunda umut veriyor”
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, maç sonrası kamp ziyareti ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Şehrimizin takımı Aliağaspor FK’nın Bolu’da düzenlemiş olduğu kampta futbolcularımızı ziyaret edip Sakaryaspor ile gerçekleştirilen hazırlık maçını izledik. Hazırlıklarına devam eden takımımızın enerjisi ve azmi şampiyonluk yolunda umut verici bir görüntü çiziyor. Allah utandırmasın.”

Aliağaspor FK, sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor
Yıllar sonra profesyonel lige çıkarak büyük bir hasrete son veren Aliağaspor FK, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirerek ilk etap hazırlıkları için Bolu’da kampa girdi. Teknik direktör Hakan Şapçı yönetiminde yapılan güçlendirme ve taktik çalışmalarla sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan sarı siyahlılar, Bolu kampı sonrası iki günlük iznin ardından hazırlıklarını 7 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Aliağa’da sürdürecek. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin