Başkan Acar’dan, Aliağaspor FK’nın Bolu kampına ziyaret - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 10:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Acar’dan, Aliağaspor FK’nın Bolu kampına ziyaret

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, TFF 3. Lig’in yeni takımı Aliağaspor FK’nın Bolu kampını ziyaret ederek Sakaryaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasını izledi. Sarı siyahlılar, kampın ilk hazırlık maçında Trendyol 1.Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalırken, futbolcuların mücadeleci ve hırslı görüntüleri teknik yönetimi memnun etti.
TFF 3. Lig’in yeni takımı Aliağaspor FK, Bolu kapında Trendyol 1.Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi ve müsabaka golsüz eşitlikle tamamlandı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, mücadele seviyesi yüksek olan karşılaşmayı Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal ile birlikte izledi. Karşılaşma sonrası futbolcularla yakından ilgilenen Başkan Serkan Acar, mücadele ruhunu sahaya yansıtan oyuncuları tek tek tebrik etti.

“Takımımızın enerjisi ve azmi şampiyonluk yolunda umut veriyor”
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, maç sonrası kamp ziyareti ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Şehrimizin takımı Aliağaspor FK’nın Bolu’da düzenlemiş olduğu kampta futbolcularımızı ziyaret edip Sakaryaspor ile gerçekleştirilen hazırlık maçını izledik. Hazırlıklarına devam eden takımımızın enerjisi ve azmi şampiyonluk yolunda umut verici bir görüntü çiziyor. Allah utandırmasın.”

Aliağaspor FK, sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor
Yıllar sonra profesyonel lige çıkarak büyük bir hasrete son veren Aliağaspor FK, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirerek ilk etap hazırlıkları için Bolu’da kampa girdi. Teknik direktör Hakan Şapçı yönetiminde yapılan güçlendirme ve taktik çalışmalarla sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan sarı siyahlılar, Bolu kampı sonrası iki günlük iznin ardından hazırlıklarını 7 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Aliağa’da sürdürecek. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
artvinde 7 kisinin yaralandigi tunel kazasi kamerada YNkYyv55
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de 7 kişinin yaralandığı tünel kazası kamerada

Artvin-Erzurum karayolunun 7. kilometresindeki tünelde, iki kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, 27 Nisan’da Artvin-Erzurum kara yolu üzerindeki 4 kilometrelik tünelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusufeli istikametinden Artvin yönüne seyreden Mehmet Ş. idaresindeki Artvin Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 08 DE 524 plakalı kamyonet, tünel içinde şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Ali Fuat Beyaz’ın kullandığı 08 ABB 956 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada sürücüler Mehmet Ş. ve Ali Fuat Beyaz ile araçlarda bulunan Orhan Bıyıklı, Şenol Aydemir, Murat Özmen, Doğan Ülker ve Seçkin Özay yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın tünel içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, sürücü karşı şeride geçtiği ve karşı yönden gelen araçla çarpıştığı anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin