Başıboş sokak köpekleri, bahçedeki kuzuları ve kümesteki tavukları öldürdü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 11:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Başıboş sokak köpekleri, bahçedeki kuzuları ve kümesteki tavukları öldürdü

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde başıboş gezen köpekler, bahçedeki kuzuları ve kümesteki tavukları öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, Devrekani ilçesine bağlı İsmailbey Mahallesinde ikamet eden İrfan Arslan’a ait bahçede bulunan iki adet kuzu, korunaklı alana rağmen başıboş gezeleyen sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Sokak köpeklerinin saldırısında iki adet kuzu öldü.
Ayrıca Devrekani ilçesine bağlı Kurtşeyh Mahallesi Tekke Sokakta da yine başıboş gezen sokak köpekleri, Alaeddin Gürler’e ait 7 adet tavuğu da boğarak öldürdü.
Bahçede korunaklı alanda başıboş gezen sokak köpeklerinin saldırısı sonucu kuzuları ölen İrfan Arslan, iki adet kuzuyu torunları için aldığını ve bahçede beslediklerini belirterek, “İsmailbey Camisi yanında bulunan evimin bahçesinde torunlarım için almış olduğum kuzular maalesef sokak köpeklerinin saldırısına uğramış ve telef olmuştur. Torunlarım da bizde bu durum karşısında çok üzgünüz. Sokak köpeklerinin çocuklarımıza, bizlere saldırmasından endişeliyiz. Yetkililerden çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin