Reklam
Reklam
bashekim ozturanin ilk gundemi hasta yogunlugu VnSaEc3I jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Başhekim Özturan’ın ilk gündemi ’hasta yoğunluğu’

Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aykut Özturan’ın ilk gündemi aylık 120 bin hastanın başvurduğu devlet hastanesindeki hasta yoğunluğu olacak.

Kısa süre önce Çarşamba Devlet Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Aykut Özturan, göreve hızlı başladı. Toplantılarda ekip arkadaşlarından aldığı brifinglere büyük önem veren ve hastane içerisindeki birimleri gezerek personellerle bir araya gelen Özturan, gözlemlediği ve kendisine iletilen sorunları not aldı. Aylık 120 bin hastanın başvurduğu Çarşamba Devlet Hastanesi’nde, Özturan’ın ilk dokunuşlarını hasta yoğunluğunun fazla olması sebebiyle poliklinikler ve acil servise yapması bekleniyor. Özellikle bekleme alanlarındaki yoğunluğun çözümü için atılacak adımlar Özturan’ın ajandasının ilk sırasında yer alıyor.

Ayrıca, Özturan’ı Çarşamba halkının yanı sıra, son olarak Çarşamba Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ayhan Sonkay ve ve meclis üyeleri ziyarete gelerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
7c5bc2c1 1efd 4115 b66f 121c040d7dfb
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
06 Mayıs, 2026 13:34 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 992 kazada 24 kişi hayatını kaybetti

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2025 yılı Karayolu Trafik Kaza İstatistikleri’ne göre Karabük’te meydana gelen trafik kazalarında 24 kişi yaşamını yitirirken, bin 427 kişi yaralandı.

TÜİK verilerine göre Karabük genelinde yıl içerisinde toplam 992 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 24 kişi hayatını kaybederken, bin 427 kişi de yaralandı. Açıklanan rakamlar, kentte trafik güvenliği konusunda dikkat çeken tabloyu ortaya koydu.

Batı Karadeniz illeri arasında yer alan Karabük’teki can kaybı sayısı dikkat çekerken, komşu illerde de benzer sonuçlar yaşandı. Zonguldak’ta 7 bin 576 kazada 28 kişi hayatını kaybederken 2 bin 704 kişi yaralandı. Bartın’da ise 657 kazada 13 kişi yaşamını yitirirken, bin 14 kişi yaralandı.

Türkiye genelinde ise 2025 yılı boyunca 288 bin 321 ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 6 bin 35 kişi hayatını kaybederken, 403 bin 937 kişi yaralandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin