Başhekim Özturan’ın ilk gündemi ’hasta yoğunluğu’ - Karabük Haber Postası
bashekim ozturanin ilk gundemi hasta yogunlugu VnSaEc3I jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Başhekim Özturan’ın ilk gündemi ’hasta yoğunluğu’

Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aykut Özturan’ın ilk gündemi aylık 120 bin hastanın başvurduğu devlet hastanesindeki hasta yoğunluğu olacak.

Kısa süre önce Çarşamba Devlet Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Aykut Özturan, göreve hızlı başladı. Toplantılarda ekip arkadaşlarından aldığı brifinglere büyük önem veren ve hastane içerisindeki birimleri gezerek personellerle bir araya gelen Özturan, gözlemlediği ve kendisine iletilen sorunları not aldı. Aylık 120 bin hastanın başvurduğu Çarşamba Devlet Hastanesi’nde, Özturan’ın ilk dokunuşlarını hasta yoğunluğunun fazla olması sebebiyle poliklinikler ve acil servise yapması bekleniyor. Özellikle bekleme alanlarındaki yoğunluğun çözümü için atılacak adımlar Özturan’ın ajandasının ilk sırasında yer alıyor.

Ayrıca, Özturan’ı Çarşamba halkının yanı sıra, son olarak Çarşamba Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ayhan Sonkay ve ve meclis üyeleri ziyarete gelerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte kumar operasyonu 19 kisiye ceza 2 kisiye adli islem bTp7MAUZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kumar operasyonu: 19 kişiye ceza, 2 kişiye adli işlem

Karabük’te bir adrese düzenlenen operasyonda kumar oynadığı belirlenen 19 kişiye toplam 220 bin 476 TL idari ceza uygulandı. Ayrıca 2 kişi hakkında “kumar oynanmasına yer ve imkân sağlamak” suçundan adli işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Kayabaşı Mahallesi’nde bir ikamette kumar oynandığının tespit edilmesi üzerine harekete geçti. Yürütülen saha faaliyetleri ve fiziki takibin ardından 27 Nisan’da söz konusu adrese operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda kumar oynadığı belirlenen yabancı uyruklu 19 kişi suçüstü yakalanırken, şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesi gereğince toplam 220 bin 476 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca 2 kişi hakkında “kumar oynanmasına yer ve imkân sağlamak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Adres içerisinde yapılan aramalarda 3 deste poker kağıdı, zar çubuğu, 2 adet zar ile 170 bin 900 TL, 2 bin 850 dolar ve 400 euro olmak üzere toplam 320 bin 380 TL karşılığı paraya el konuldu.

Yetkililer, kent genelinde vatandaşların mağduriyetine neden olabilecek her türlü suçla mücadelenin aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin