Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Haziran, 2014 13:34 tarihinde yayınlandı
0

Başarılı Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

Namık Kemal Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi Kursiyerlerinin sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Sertifika törenine; Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, MHP İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş, Belediye Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili ve Yardımcıları, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Adnan Kuş açılış konuşmasında; “Karabük Belediyesi tarafından mahallemize yapılan Sosyal Yaşam Merkezi mahalle sakinlerinin ve mahallemizin sosyal yaşantısını değiştirdi. Ben buradan emeği geçen Belediye Başkanlığı’na, Halk Eğitim Müdürlüğü’ne, hocalarıma ve kursiyer öğrencilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman yaptığı konuşmasında; “Namık Kemal Mahallesinin ilk Sosyal Yaşam Merkezi olduğunu söyleyerek, buradaki Sosyal Yaşam Merkezi diğer Sosyal Yaşam Merkezlerine örnek oldu. Her mahalleden talep artmasına Sosyal Yaşam Merkezlerin ve kursların cazip haline gelmesinde bu mahallenin çok büyük etkisi oldu. Mahalle sakinleri Sosyal Yaşam Merkezine sahip çıktıklar ve bu binayı yaşanılır bir hale getirdiler. Ben özellikle mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerler sertifikalarını Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili ve yardımcıları, mahalle muhtarı Adnan Kuş’tan aldılar.

Ardından ise kursiyerlerin kurs süresi boyunca elde ettikleri emeği göz nuru ürünleri sergilendi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin