Reklam
Reklam

BARÜ’de ailenin korunması ve güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapılacak

barude ailenin korunmasi ve guclendirilmesine yonelik calismalar yapilacak
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
0

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde aile içindeki pahaların pekiştirilmesi ve bireylerin sağlıklı alakalar kurması noktasında çalışmalar yürütülecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesiyle ülke genelinde ailenin korunması ve güçlendirilmesine yönelik kamu kurum ve kuruluşları ile yükseköğretim kurumları arasında iş birliği yapılacak. Bu doğrultuda Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret eden Bartın Aile ve Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürü Yavuz Korkmaz, bireylerin farkındalığını artırmak ve ailelerin sosyo-kültürel gelişimlerine takviye olmak için fikir paylaşımında bulunuldu. Görüşmede; yıl boyunca aile içindeki pahaların pekiştirilmesi, toplumda dayanışma kültürünün güçlendirilmesi, ailenin birlik ve beraberliğini korumak gayesiyle etkinlikler yapılması konuşuldu.

İl Müdürü Korkmaz, ailenin korunması ve desteklenmesi noktasında akademik çalışmaların ehemmiyetine değinerek BARÜ bünyesinde yürütülmesi hedeflenen faaliyetlere yakın ilgisinden ötürü Rektör Uzun’a teşekkür etti.

Üniversitelerin tüm paydaşlarıyla iş birliği içerisinde topluma ulaşan çalışmalar yapmasının kıymetine dikkat çeken Rektör Uzun ise “Bartın Üniversitesi olarak ‘Aile Yılı’ çerçevesinde genç nüfusun korunması, geçmişten günümüze aktarılan bedellerin koruma edilmesi ve aile kurumunun güçlendirilmesi için akademik takviye vermeye devam edeceğiz. ‘Ailemiz Geleceğimiz’ sloganıyla Türkiye genelinde çıkılan bu yolda toplumsal hayatta bayan ve ailenin ehemmiyeti, aile içi irtibat bahislerinin üzerine eğileceğiz. Topluma katkı misyonumuzla ülkemizin sağlıklı aile bireyleri yetiştirilmesi maksadına katkı sunacağız. Bu düşüncelerle iş birliği içerisindeki yaklaşımları münasebetiyle Bartın Aile ve Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürü Sayın Yavuz Korkmaz’a teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin