BARÜ öğrenci kulüpleri yeni takım arkadaşlarıyla bir araya geldi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ekim, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ öğrenci kulüpleri yeni takım arkadaşlarıyla bir araya geldi

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) yoğun bir katılımla gerçekleştirilen öğrenci kulüpleri tanıtım etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte başarılı çalışmalar yürüten öğrenci toplulukları üniversiteye yeni başlayanlar için stantlarını ziyarete açtı. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı organizasyonunda Kutlubey Yerleşkesi Gölet Alanında gerçekleştirilen etkinlikte yeni takım arkadaşlarıyla bir araya gelen öğrenci kulüpleri, açtıkları stantlarda çalışmalarından ve hedeflerinden bahsetti. Kurulan stantlarda topluluklar hakkında bilgi vererek yeni kayıtları alan üyeler, BARÜ’nün farklı akademik birimlerinde öğrenimlerini sürdüren öğrencilerin serbest zamanlarını daha iyi değerlendirmelerini, yeni arkadaş ortamları oluşturmalarını; ayrıca sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlemelerini ve bu faaliyetlere katılmalarını sağlamak amacıyla sürdürdükleri çalışmaları da aktardı. BARÜ’de “Daha yeşil, çevreci ve sürdürülebilir bir yerleşke hayatı” çalışmaları kapsamında yağmur suları hasat edilerek oluşturulan doğal gölette Doğa Sporları Kulübü tarafından organize edilen kano gösterisi ile keyifli anlar yaşandı. Ayrıca Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı da (T3 Vakfı) gençlerin teknoloji ürünlerinin geliştirilme süreçlerine katılmalarını sağlamak amacıyla kurdukları stantta ziyaretçilerine bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte geleneksel hale getirilen pilav ikramı da yapıldı. BARÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Çelik de öğrenci topluluklarının tanıtım stantlarını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

BARÜ bünyesindeki 83 öğrenci topluluğu ile gençlerin hem sosyalleşmesi hem de ilgi alanlarına yönelik etkinliklere katılmasının sağlandığını vurgulayan Prof. Dr. Çelik, “Üniversitemizde birçok farklı alana yönelik öğrenci kulübü bulunuyor. Bu kulüpler kurumun sosyal, kültürel, bilimsel ve sanatsal hayatına değer katan önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Her yıl ailemizin yeni üyesi olan öğrencilerimiz için, kulüpleri yakından tanımaları ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgilere ulaşmalarını sağlıyoruz. Derslerle sınırlı olmayan bir öğrenme ortamında öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlıyoruz. Bu düşüncelerle öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla nitelikli gençler yetiştirilmesi noktasında bizleri daima teşvik eden Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Orhan Uzun’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rektor ozolcer koruyucu aile ve huzurevi sakinleriyle iftar sofrasinda bir araya geldi OYknHDri
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rektör Özölçer, koruyucu aile ve huzurevi sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından huzurevi sakinleri, koruyucu aileler ve çocuklar için düzenlenen iftar programına katılarak Ramazan ayının manevi iklimini katılımcılarla birlikte paylaştı.

Zonguldak Merkez Huzurevinde gerçekleştirilen programa; Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi, BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve eşi Seran Özölçer Hanımefendi, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse, il ve ilçe protokolü, huzurevi yönetimi, huzurevi sakinleri ve koruyucu aileler katıldı. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen programda katılımcılar, Ramazan ayının birlik, dayanışma ve paylaşma ruhunu aynı sofrada buluşarak yaşadı.

İftar programı kapsamında huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, program sonrası yaptığı konuşmada şu ifadeleri dile getirdi:

“Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminde kıymetli büyüklerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı iftar programının düzenlenmesine vesile olan başta Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Mehmet Türkmen Köse olmak üzere İl Müdürlüğümüzün kıymetli ailesine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bugün bizlerle bir arada bulunma nezaketini gösteren, yaşlılarımızla ve çocuklarımızla her zaman yakından ilgilenen Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’na şükranlarımı arz ediyorum. Bizler için büyüklerimiz; tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran en kıymetli hazinelerimizdir. Huzurevinde yaşayan değerli büyüklerimizin sağlık, afiyet, huzur ve mutluluk içinde bir ömür sürmelerini temenni ediyorum. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ailesi olarak her zaman onların yanında olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim. Bugün aynı sofrada bir araya geldiğimiz koruyucu ailelerimiz ve kıymetli evlatlarımız da toplumumuzun en güzel dayanışma örneklerinden birini temsil etmektedir. Sevgi, merhamet ve fedakârlıkla çocuklarımıza sıcak bir yuva olan koruyucu ailelerimize gönülden teşekkür ediyor; çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu geleceğe erişmelerini temenni ediyorum. Onların yüzlerindeki tebessüm, yarınlarımız adına en büyük umudumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli büyüklerimizin, koruyucu ailelerimizin, çocuklarımızın ve Zonguldaklı hemşehrilerimizin Ramazan-ı Şeriflerini gönülden tebrik ediyor; inşallah önümüzdeki hafta huzur ve sevinç içinde kavuşacağımız Ramazan Bayramı’nın başta değerli büyüklerimiz olmak üzere aziz milletimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Program, huzurevi sakinleri ve protokol üyelerinin samimi sohbetleri ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin