blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ekim, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

BARÜ ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle eğitim faaliyetlerine yönelik farklı alanlarda ortak çalışmalar gerçekleştirilecek.
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortasında eğitim alanında yenilikçi çalışmaları içeren kapsamlı bir iş birliği protokolü yapıldı. Protokol, Rektörlük Senato Salonu’nda BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya ile Bartın Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı tarafından imzalandı.
Protokol kapsamında danışman akademisyenlik, rehberlik ve mentörlük dayanağı ile eğitim idaresi, etraf şuuru, yeni kuşak öğretim teknikleri ve hayat uzunluğu öğrenme üzere çeşitli alanlarda iş birliği yapılacak. Ayrıyeten iki kurum ortasında eğitim-öğretim faaliyetlerinden araştırma-geliştirme projelerine, öğretmenlerin mesleksel gelişiminden öğrencilere yönelik toplumsal, kültürel ve sanatsal etkinliklere kadar çeşitli alanlarda ortak çalışmalar yürütülecek.
Protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, eğitimde bilgi ve hünerlerin artırılmasını sağlayan ortak çalışmaların kıymetine değinerek iş birlikleri hasebiyle Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı’ya teşekkürlerini tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti heyetinden ilçe başkanlığına ziyaret

AK Parti heyeti Devrek ilçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.
AK Parti Genel Lider Teşkilat Lider Yardımcısı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ile AK Parti Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan tarafından ziyaret edilerek güzel olsun temennisinde bulunuldu. Ziyaret ile ilgili bilgi veren Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, "Devrek İlçe başkanlığına yeni atanan kardeşimiz Saygıdeğer Terzi’ye arkadaşlarımız ile birlikte güzel olsun temennisinde bulunmak üzere nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta yer almak isteyen arkadaşlarda vardı genel merkezimiz Muharrem kardeşimizi uygun gördük. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta yer almak isteyen arkadaşlarda vardı genel merkezimiz Muharrem kardeşimizi uygun gördük. Bizler AK Parti ailesi olarak daima birlikte taşın altına elimizi koyarak ülkemizin, vilayetimizin ve ilçelerimizin kalkınması için uğraşa devam edeceğiz. Yeni seçilen Devrek AK Parti İlçe Lideri Muharrem Terzi’ye ve yeni oluşturulacak idare heyetine muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin