Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mayıs, 2015 08:10 tarihinde yayınlandı
0

Bartınlı Gençlerden Anlamlı Davranış

BARTIN Gençlik Merkezi ‘Gençlik Haftası’ etkinlikleri kapsamında şehit ve gazi çocuklarıyla bir araya geldi. Şehit ve gazi çocukları palyaçolarla doyasıya eğlendi.Bartın Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe çok sayıda gönüllü genç katıldı. Konuyla ilgili Bartın Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Gençlik haftasında bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin çocuklarını unutmadık. Gönüllü gençlerimizle birlikte çocuklara eğitsel oyunlar ve palyaço etkinlikleri gerçekleştirdik. Etkinlikte yer alan gönüllü gençlerimize teşekkür ederiz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda vatandaslarin firtinayla imtihani kamerada hsJrd4eY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da vatandaşların fırtınayla imtihanı kamerada

Bartın’da sağanak yağış ve gök gürültüsü ile birlikte etkili olan fırtına anında motosiklet seyir etmekte, yayalar yürümekte zorlandı.

Bartın’da akşam saat 23.12 sıralarında sağanak yağış ve gök gürültüsü ile birlikte etkile olan fırtına şehirde korkulu anlara neden oldu. Fırtınanın başladığı ve etkili olduğu anlar ise kameralara yansıdı. Gök gürültüsü ve şimşeklerin geceyi aydınlattığı kentte sağanak yağışı ve fırtınaya hazırlıksız yakalananlar ise zor anlar yaşadı. Fırtınaya sokakta yakalanan yayalar yürümekte zorluk yaşarken, şiddetli yağış nedeniyle bir binanın altına sığınarak, yağmur ve rüzgardan korundu. Fırtınada yol almaya çalışan bir motosiklet ise güçlükle seyir edebildi.

Rüzgarın sesi ile gök gürültüsü ve sağanak yağışın sesinin birbirine karıştığı kentte yaklaşık 20 dakika sonra sonra hayat normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin