Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartınlı balıkçı, teknesi ile birlikte denizde kayboldu

Karadeniz’in Bartın açıklarında balık avlayan bir balıkçı , teknesi ile birlikte denizde kayboldu. Yaklaşık 13 saattir aranan balıkçı ve teknesine henüz ulaşılamadı.
Bartın Boğaz Mevkisisinden 2 gün önce denize açılan ve Tarlaağzı limanının yaklaşık 1.5 mil açıklarında BACANAK-2 isimli 7 metre boyunda ahşap teknesinde balık avlayan Baykal Özdemir, gece saat 01:00 de telefonla aradığı yakınlarından yardım istedi. telefon şarjının bitmek üzere olduğunu belirten ve tekne motorunun stop ettiğini söyleyen Baykan’a ulaşmak için çalışma başlatıldı. Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı’na bağlı bot ve helikopter ile denizde arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 13 saattir süren çalışmalarda ne balıkçı teknesine nede de teknenin kaptanı Baykal Özdemir’e ulaşılamadı.
Motor arızası nedeniyle stop eden teknenin, gece denizdeki fırtınada sürüklendiği ve uluslararası sulara sürüklenmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ağustos, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şenol Can: “Son dakikada tartışılır bir penaltı kararıyla 2-1 mağlup ayrıldık”

Sarıyer Teknik Yöneticisi Şenol Can, Çorum FK maçının akabinde, "Plana, disipline sadık kaldık, ama son dakikada tartışılır bir penaltı kararıyla 2-1 mağlup ayrıldık" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Sarıyer, deplasmanda Çorum FK’ya 2-1 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında Sarıyer Teknik Yöneticisi Şenol Can, açıklamalarda bulundu. Can, planlarını uyguladıklarını, fakat son dakika gelen golle mağlup olduklarını tabir ederek, "Gerçekten hoş bir maç oldu. Çorum FK çok hürmet duyduğumuz bir kadro. Argümanlı bir ekip kurmuşlardı. Ama biz planımızı çok yeterli formda uyguladık. İkinci yarı oyunun bütün denetimini aldığımızda skoru 1-1 de yaptık. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Plana, disipline sadık kaldık, ancak son dakikada tartışılır bir penaltı kararıyla 2-1 mağlup ayrıldık. Bizim için sonu berbat biten bir maç oldu. Çorum FK’yı tebrik ediyorum, bundan sonraki maçlarında muvaffakiyetler diliyorum" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin