Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın’daki uyuşturucu operasyonunda ikinci dalga: 5 gözaltı

Bartın’da rekor seviyede uyuşturucunun yakalandığı operasyonda ikinci dalga gerçekleştirildi. 4 kişinin yakalanarak tutuklandığı operasyonun ikinci dalgasında ise 2’si kadın 5 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul- Bartın arasında uyuşturucu temini ve sevkiyatının gerçekleştiren çeteye yönelik operasyonda 4 kişi yakalanarak tutuklanmıştı. Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar, Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ilk operasyonda uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vurulurken, şebekenin Bartın ayağındaki önemli isimleri Ş.E., E.E., İ.C. ve D.K. yakalanarak cezaevine gönderilmişti.
Genişletilmiş soruşturma kapsamında yapılan ikinci dalga operasyonlarda ise 2’si kadın 5 kişi yakalandı. Alınan ifadeler doğrultusunda ekipler, günlerce takip etti. Onlarca kamera görüntülerini izleyen polisler, 2’si kadın 3 kişiyi İstanbul’da, 2 kişiyi ise Bartın’da yakaladı.
Operasyonlarda yapılan ikamet aralamalarında ise 3 parça halinde toplam ağırlığı 4,31 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.
Yapılan işlemlerin ardından ise İstanbul’dan Bartın’a getirilen P.K., A.Ö ve A.D isimli şahıslar ile Bartın’da yakalanan F.K ve A.Y isimli şahıslar, emniyetteki işlemlerini ardından Bartın Adliyesine sevk edildi. Gözaltına alınan 2 kadının uyuşturucu temini ve bağlantıyı sağladığı ileri sürüldü

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polis kovalamacasıyla yakalanan sürücü alkollü çıktı

Bartın’da uygulama yapan polis gruplarının ’dur’ ihtarına uymayan aracın şoförü kovalamacayla yakalandı.
Bartın-Zonguldak yolu Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında uygulama yapan trafik polis takımlarının ’dur’ ihtarına uymayan 74 BM 622 plakamı araç ile polis grupları ortasında kovalamaca başladı. Takımların kovalamacası ile araç, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki trafik ışıklarının bulunduğu alanda sıkıştırıldı. Araç içerisindeki şoför ve yanında bulunan 1 kişi takımlar tarafından etkisiz hali getirildi. Araç şoförünün 160 promil alkollü olduğu tespit edildi. Şoför ve yanındaki şahıs sıhhat raporu için Bartın Devlet Hastanesi’ne, süreçler için ise polis merkezine götürüldü.
Araç ise bağlanarak cazibeli yardımıyla yediemin otoparkına çekildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin