Bartın’da rekor seviyede uyuşturucunun yakalandığı operasyonun ikinci dalgasımda gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul- Bartın arasında uyuşturucu temini ve sevkiyatının gerçekleştiren çeteye yönelik operasyonda 4 kişi yakalanarak tutuklanmıştı. Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar, Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ilk operasyonda uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vurulurken, şebekenin Bartın ayağındaki önemli isimleri Ş.E., E.E., İ.C. ve D.K. yakalanarak cezaevine gönderilmişti.
Genişletilmiş soruşturma kapsamında yapılan ikinci dalga operasyonlarda ise 2’si kadın 5 kişi yakalanırken, operasyonlarda yapılan ikamet aralamalarında ise 3 parça halinde toplam ağırlığı 4,31 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.
Gözaltına alınan P.K,A.Ö ve A.D.,ve F.K. isimli şahıslar tutuklanarak crzaevine gönderilirken, A.Y. hakkında ise denetimi serbestlik kararı uygulandı.


0
Bartın’daki uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama
0
0
Anneler Günü’nde huzurevi sakinleri unutulmadı
Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde konaklayan kadınları Anneler Günü’nde ziyaret eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, birlikte pasta kesti.
Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde konaklayan kadınlar Anneler Günü’nde unutulmadı. Huzurevini ziyaret eden Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Anneler Günü’nü kutladı. Huzurevinde konaklayan kadınlara çiçek hediye eden Başkan Kavaklıgil, birlikte pasta kesti.

