Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın’daki maden ocağı soruşturmasında 4 tutuklama

Bartın’da bir madencinin öldüğü maden ocağındaki göçük olayı ile ilgili başlatılan soruşturmada maden ocağı işletmeler müdür ve iş güvenliği müdürünün de aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.
Bartın’ın Amasra ilçesinde Hattat Enerji ve Maden A.Ş.’ye ait maden ocağında 26 Ekim Cumartesi günü meydana gelen göçükte Ferdi Tayyar isimli işçi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan İşletmeler Müdürü A.K., İş Güvenliği Müdürü S.Y., daimi nezaretçi Maden Mühendisi H.I. ve vardiya sorumlusu Maden Mühendisi N.M.Ö., serbest bırakılmıştı. İtiraz üzerine bu 4 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ocak, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Park halindeki otomobil alev alev yandı

Düzce’de bir evin yanında park halinde bırakılan otomobil alev alev yandı.
Düzce’nin Hamidiye Mahallesi Eski Akçakoca Yolu üzerinde, bir evin yanında park halinde bulunan 81 AAS 492 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alevlere teslim oldu. Kısa sürede büyüyen yangın, çevrede paniğe neden oldu. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde bölgeye ulaşan ekipler, alevler içerisinde kalan otomobile müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi. Yangının, park halindeki aracın yakınında bulunan eve sıçramadan söndürülmesi muhtemel bir faciayı önledi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin