Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’daki maden ocağı soruşturmasında 4 tutuklama

Bartın’da bir madencinin öldüğü maden ocağındaki göçük olayı ile ilgili başlatılan soruşturmada maden ocağı işletmeler müdür ve iş güvenliği müdürünün de aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.
Bartın’ın Amasra ilçesinde Hattat Enerji ve Maden A.Ş.’ye ait maden ocağında 26 Ekim Cumartesi günü meydana gelen göçükte Ferdi Tayyar isimli işçi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan İşletmeler Müdürü A.K., İş Güvenliği Müdürü S.Y., daimi nezaretçi Maden Mühendisi H.I. ve vardiya sorumlusu Maden Mühendisi N.M.Ö., serbest bırakılmıştı. İtiraz üzerine bu 4 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin