Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2023 04:24 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da uyuşturucu operasyonu: 2 kilo amfetamin ele geçirildi

Bartın’da jandarma ekipleri, otomobilde yaptığı aramalarda 2 kilo 100 gram amfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Jandarmanın takibinde bulunan 3 kişi ise, uyuşturucuları satmaya hazırlanırken yakalandı.
Bartın il Jandarma Komutanlığı ekipleri duyum üzerine bir otomobili durdurarak arama yaptı. Ekipler, aramalarda, 4 gram eroin, 2100 gr amfetamin, 1 gr metamfetamin, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı pipet, 5 adet tablet ve 2 adet cep telefonu ele geçirdi. Ekipler, ele geçirilen uyuşturucuları satmaya hazırlanan ve bir süredir takibe aldıkları C.Y.(40), S.U (24) ve E.M (26) isimli 3 erkek şahsı kıskıvrak otomobilin içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.
Jandarma ekipleri, şahısları ifade ve işlemlerinin ardın Bartın adliyesine sevk etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin