Bartın’da jandarma ekipleri, otomobilde yaptığı aramalarda 2 kilo 100 gram amfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Jandarmanın takibinde bulunan 3 kişi ise, uyuşturucuları satmaya hazırlanırken yakalandı.
Bartın il Jandarma Komutanlığı ekipleri duyum üzerine bir otomobili durdurarak arama yaptı. Ekipler, aramalarda, 4 gram eroin, 2100 gr amfetamin, 1 gr metamfetamin, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı pipet, 5 adet tablet ve 2 adet cep telefonu ele geçirdi. Ekipler, ele geçirilen uyuşturucuları satmaya hazırlanan ve bir süredir takibe aldıkları C.Y.(40), S.U (24) ve E.M (26) isimli 3 erkek şahsı kıskıvrak otomobilin içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.
Jandarma ekipleri, şahısları ifade ve işlemlerinin ardın Bartın adliyesine sevk etti. (İHA)


Bartın’da uyuşturucu operasyonu: 2 kilo amfetamin ele geçirildi
Bolu’da kıraathaneden 12 bin lira çalan şüpheli tutuklandı
Bolu’da bir kıraathaneden 12 bin lira çaldığı belirlenen şüpheli, JASAT ekiplerinin güvenlik kameraları ve PTS kayıtları üzerinden yürüttüğü çalışma sonucu Zonguldak’ta yakalanarak tutuklandı.
Olay, 24 Mayıs tarihinde Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beldede bulunan bir kıraathaneden 12 bin lira nakit para çalındı. Hırsızlığı fark eden işletme sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları ile Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüpheli O.G.’nin farklı illerde meydana gelen benzer iş yerinden hırsızlık olaylarına da karıştığı belirlendi. Jandarma ekiplerince Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan O.G., tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
Şüphelinin üzerinde ele geçirilen ve hırsızlığa konu olan 12 bin lira ise Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.


