Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Eylül, 2023 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da uyuşturucu operasyonu: 2 kilo amfetamin ele geçirildi

Bartın’da jandarma ekipleri, otomobilde yaptığı aramalarda 2 kilo 100 gram amfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Jandarmanın takibinde bulunan 3 kişi ise, uyuşturucuları satmaya hazırlanırken yakalandı.
Bartın il Jandarma Komutanlığı ekipleri duyum üzerine bir otomobili durdurarak arama yaptı. Ekipler, aramalarda, 4 gram eroin, 2100 gr amfetamin, 1 gr metamfetamin, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı pipet, 5 adet tablet ve 2 adet cep telefonu ele geçirdi. Ekipler, ele geçirilen uyuşturucuları satmaya hazırlanan ve bir süredir takibe aldıkları C.Y.(40), S.U (24) ve E.M (26) isimli 3 erkek şahsı kıskıvrak otomobilin içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.
Jandarma ekipleri, şahısları ifade ve işlemlerinin ardın Bartın adliyesine sevk etti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak sgk heyetinden vali hacibektasogluna ziyaret ryQVAcDL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin