Bartın’da jandarma ekipleri, otomobilde yaptığı aramalarda 2 kilo 100 gram amfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Jandarmanın takibinde bulunan 3 kişi ise, uyuşturucuları satmaya hazırlanırken yakalandı.
Bartın il Jandarma Komutanlığı ekipleri duyum üzerine bir otomobili durdurarak arama yaptı. Ekipler, aramalarda, 4 gram eroin, 2100 gr amfetamin, 1 gr metamfetamin, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı pipet, 5 adet tablet ve 2 adet cep telefonu ele geçirdi. Ekipler, ele geçirilen uyuşturucuları satmaya hazırlanan ve bir süredir takibe aldıkları C.Y.(40), S.U (24) ve E.M (26) isimli 3 erkek şahsı kıskıvrak otomobilin içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.
Jandarma ekipleri, şahısları ifade ve işlemlerinin ardın Bartın adliyesine sevk etti. (İHA)


Bartın’da uyuşturucu operasyonu: 2 kilo amfetamin ele geçirildi
Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı
Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.
Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.
Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.


