Bartın'da Tüfe Aylık Yüzde 0,79 Arttı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Mayıs, 2016 07:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da Tüfe Aylık Yüzde 0,79 Arttı

BARTIN Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) istatistiklerine göre Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinin dahil olduğu TR81 bölgesinde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık yüzde 0,79 arttı. TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinin dahil olduğu (TR81) bölgesinde TÜFE aylık yüzde 0,79 arttı. TÜFE’de (2003=100) 2016 yılı Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0,78, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 2,55, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,57 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 7,84 artış gerçekleşti. Ana harcama grupları itibariyle 2016 yılı Nisan ayında endekste yer alan gruplardan sadece gıda ve alkolsüz içecekler grubunda yüzde 1,48 oranında düşüş gerçekleşti. Nisan 2016’da endekste kapsanan 417 maddeden 55 maddenin ortalama fiyatlarında değişim olmazken, 257 maddenin ortalama fiyatlarında artış, 105 maddenin ortalama fiyatlarında ise düşüş gerçekleşti. Ülkede TÜFE aylık yüzde 0,78 arttı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gw2 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 14:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük’te iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, 24 Nisan’da saat 16.00 sıralarında Soğuksu Mahallesi KYK Kız Öğrenci Yurdu yakınlarında meydana geldi. R.Y. idaresindeki 67 VD 111 plakalı otomobil, Yenice istikametinden Karabük merkeze seyir halindeyken Hacı Arif Bey Sokak’a dönüş yapmak istediği sırada, karşı yönden gelen K.T. yönetimindeki 78 AAS 567 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücü K.T. ile araçta yolcu olarak bulunan H.A. ve R.E. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin