Bartın’da TTK’ya 19 işçi alınacak - Karabük Haber Postası
bartinda ttkya 19 isci alinacak XPzkTKOP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da TTK’ya 19 işçi alınacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Kuruluş Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere 19 nitelikli emekçi alınacağını söyledi.

Milletvekili Aldatmaz, Amasra TTK Kurum Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere noter kurası ile 19 nitelikli personel alımının yapılacağını duyurdu. Aldatmaz, alımı yapılacak personellerden 3’nün kuvvetli akım tesisatçısı, 2’sinin kaynakçı, 5’nin mekanizasyon pres emekçisi, 1’nin numuneci (maden ocağı), 2’sinin motor imalat bakım ve tamir emekçisi, 3’nün mekaniker, 3’nün vinç operatörü, 1’nin ise temel imalat (talaşlı) ve montaj elemanı olacağını kaydetti. Müracaatlar hakkında da bilgi veren Aldatmaz, mezuniyet kuralları dışında Bartın vilayetinde ikamet etme, müracaat tarihinin birinci günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış, müracaat tarihinin son günü prestijiyle da 35 yaşından gün almamış kaidesi aranacağını kelamlarına ekledi. Müracaatların 10 Şubat’ta başlayacağını vurgulayan Aldatmaz, “Şartları sağlayan kardeşlerimiz için müracaatlar İŞKUR ve e-Şube yahut ALO 170 üzerinden 10 Şubat 2025 tarihinde başlayacak ve 14 Şubat 2025 tarihinde son bulacak. Koşulları sağlayan adayla ortasında işe alınacak adayları tespit etmek için 26 Şubat tarihinde noter kurası çekilecek. Bartın’ımız ve Amasra’mız için güzel uğurlu olsun. Kurada çıkacak arkadaşlarımıza da şimdiden kazasız belasız sağlıklı bir meslek hayatı diliyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin