Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da şiddetli yağış su taşkınlarına neden oldu

Bartın’da şiddetli yağış nedeniyle Bartın Irmağı’nda taşkınlar meydana geldi. Ekipler alarma geçerek, ırmak kenarındaki yolları boşalttı. Bazı mesire yerleri ve yollar su altında kaldı

Bartın’da gün boyu devam eden sağanak yağış nedeniyle gece yarısı Bartın Irmağı’nın su seviyesi yükseldi. Irmağın Çağlayan Parkı mevkisi, Karaçay ve Taşköprü mevkilerinde taşkınlar meydana geldi. Yağış nedeniyle alarma geçen polis ekipleri, sık sık ırmak seviyesini kontrol ederek, polis haber merkezine bilgi verdi. Gece ırmağın taşmaya başlaması ile birlikte polis ekipleri de harekete geçti. Çağlayan piknik alanı önündeki yolda park halindeki araçlar, polisin uyarısı ile bölgeden uzaklaştırıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde yol tamamen su altında kaldı. Karaçay Mahallesi ve Taşköprü mevkilerinde de taşan ırmak ve yaka selleri nedeniyle piknik alanı, köprü ve yollar suyla doldu. Polis ekipleri, su dolan yolların girişine şerit çekerek, ulaşıma kapattı. Ayrıca Bartın-Amasra karayolunda da sel yaşanmaması için taşan ırmağın önüne kayalardan bent yapım çalışmasına başlandı. Irmağın taşmaya başladığı bölgede, iş makineleri yardımıyla üst üste kayalardan set oluşturuldu. Bartın Vali Yardımcısı Uğur Karakaya ve Bartın Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, ırmağın taştığı ve set yapım çalışmalarının gerçekleştiği bölgelerde inceleme yaptı.

Öte yandan yağış nedeniyle bazı bodrum ve giriş katlardaki evleri su basarken, çok sayıda kaza meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xa2 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Mayıs, 2026 13:24 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonları

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilgili birimler tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 08 Mayıs 2026 ile 14 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük genelinde gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda toplam 3 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Operasyonlarda daralı ağırlığı 4,62 gram sentetik kannabinoid, 5,47 gram metamfetamin ile 1 adet cam aparat ele geçirildi.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve ilgili birim personellerince ortak yürütülen çalışmalar ve denetimler sonucunda, “Uyuşturucu Suçları” kapsamında aranan firari 1 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların ve özellikle gençlerin uyuşturucu madde ve türevlerinin zararlarından korunmasına yönelik çalışmaların, vatandaşların desteğiyle büyük bir dikkat ve özveriyle sürdürüleceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin