Bartın’da kavşağa hızlı giren saman yüklü tır devrildi.
Bartın’dan Amasra istikametine seyir eden Hasan Ö. idaresindeki 74 AAK 4111 dorse plakalı saman yüklü tır, kavşağı dönemedi. Kavşağa hızlı girdiği belirlenen tır, yol kenarına devrildi. Kazada sürücü yara almadan kurtulurken, kavşakta ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Devrilen saman yükünün başka bir araçla götürülmesinin ardından tır, çekici yardımıyla yoldan çekildi.
Yolda yaşanan trafik yoğunluğu ise tırın çekilmesinin ardından normale döndü.


Bartın’da saman yüklü tır devrildi
Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti
Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.
Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

